Pastravul cu ochii negrii

Postat de mihaelar63 in Pastrav
3 Iul 2010 | 5981 vizualizari
Pastravul cu ochii negrii

chiar nu stiam cum sa numesc acest preparat , cu dedicatie speciala pentru Adinacarla care este o mare iubitoare de masline .

Ingrediente

  • 2 pastravi [ 600 gr ]
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • faina malai 
  • ulei
  • cateva frunze de salvie
  • 400 gr cartofi noi
  • 50 gr unt
  • patrunjel verde
  • ardei iute
  • ardei rosu
  • 2 masline

Mod de preparare

  1. pastravul se sareaza se piperea za se stropeste cu zeama de lamaie , se umple cu frunzulitele de salvie se da prin faina de malai si se prajeste in ulei incins .
  2. pentru garnitura cartofii se curata se spala si se fierb in apa cu sare si o parte din patrunjel , se scurg de apa si se amesteca cu unt si verdeata .
  3. se serveste decorat cu lamaie si ardei si cel mai important , personalizati-l punand ochi format din maslina !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pastravul cu ochii negrii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pastravi cu sos de capere, unt si migdale - reteta cu nr.1800

Postat de mihaelar63

Pastravi cu sos de capere, unt si migdale - reteta cu nr.1800

Pastravii curatati de solzi si intestine se incresteaza pe ambele parti la distanta de 2 cm  Se condimenteaza cu sare si piper . Se freaca bine cu zeama de la o lamaie ....

Citeste continuarea

Pastrav la gratar

Postat de mihaelar63

Pastrav la gratar

Pastravul mare l-am curatat si spalat. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu sare, zeama de la o lamaie si cu putin ulei de masline. Cu acest amestec se ung bucatile de peste...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.07.2010, 09:03
cu ochi albastrii n-ai?
la 03.07.2010, 09:03
oare ce-am putea pune? un strugure? ))
la 03.07.2010, 09:09
mai asta e si dilema mea cum s-l fac cu ochi albastrii , cu strugure is mai mult vinetii
la 03.07.2010, 09:14
eh, e si el batut ))).eventual punem un safir )))
la 03.07.2010, 09:40
sau jad ? si atunci e cu ochii verzi

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking