Ingrediente
- 6 oua
- 12 lg tarata de ovaz
- 12 lg tarata de grau
- 6 lingurite drojdie (la plic)
- sare
- porumb
- 1 piept de pui
- 15 masline negre
- cascaval light
- ardei copt
- ciuperci (un borcan mic )
- ketchup light
- cimbru, busuioc uscat
Mod de preparare
Pieptul de pui se fierbe 1 ora.Se poate taia inainte de fierbere sau dupa.
Gogosarul copt se curata de pielita si se taie in bucati.
Un blat de pizza se face din :2 oua, 4 lg tarata de grau, 4 lg tarata de ovaz, 2 lingurite drojdie, sare.Toate se amesteca si se aseaza in forma rotunda , in tava (cu hartie de copt). Se baga la cuptor timp de 8 minute.
Se scoate din cuptor blatul si se pune poate pune putin ketchup amestecat cu cimbru si busuioc (pe blat) , apoi pieptul de pui , masline, ciuperci, ardeiul , porumb si cascavalul taiat in bucati sau felii. Se introduce din nou la cupto pentru 12- 15 minute (eu am tinut 12 minute).
Pentru celelalte doua blaturi se repeta instructiunile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de regim" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (4)
|