Porc si cus-cus

Postat de mihaelar63 in Porc
30 Apr 2010 | 4290 vizualizari
Porc si cus-cus

trebuia sa pregatesc ceva rapid si consistent de pus la ,, pachet "' ce a rezultat m-a multumit atat pe mine cat si pe ,, destinatar '' !!!

Ingrediente

  • 500 gr cotlet de porc
  • 500 gr cus-cus
  • 100 gr ulei
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1ardei rosu
  • 1ardei verde
  • patrunjel verde
  • ceapa verde

Mod de preparare

1. taiati cotletul de porc fasii , condimentati cu sare si piper , prajiti in 50 gr ulei . adaugati usturoiul taiat feliute .

2. in alt vas prajiti cus -cusul pana devine auriu .adaugati apa  sa acopere bine cus- cusul .puneti si carnea , amestecand usor .acoperiti vasul cu un capac .

3. spalati ardeii si ii taiati fasii , ii puneti in restul compozitiei, la sfarsit puneti si patrunjelul si ceapa verde tocate .

4. in 10 min cus-cusul s-a patruns bine . atentie !!! completati cu apa daca e nevoie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Escalop Zingara

Postat de Lia1

Escalop Zingara

Pulpa de porc se taie, perpendicular pe fibra, felii de 1 cm. Se bat usor feliile cu ciocanul de snitele. Intr-o tigaie larga se incinge uleiul si se prajeste carnea pe ambele parti, pana se...

Citeste continuarea

Carne de porc cu sos de bere cu ghimbir

Postat de licurici_lra

Carne de porc cu sos de bere cu ghimbir

Carnea se spala bine, se usuca, apoi se da cu sare si piper si se baga 30 min in frigider. Intr-un vas termorezistent, se pun 2 linguri de ulei, se adauga carnea, boiaua afumata, chimionul si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.04.2010, 08:05
Deci trebuie sa incerc si cu usturoi.... Pana acum am facut cus-cus doar cu carne de pasare si cascaval...
la 30.04.2010, 09:33
Tocmai ce ma gandeam sa gatesc ceva cu carne de porc pentru astazi. Si eram in dilema. Dar acum am alta...oare mai am cus cus?
la 30.04.2010, 09:50
mihaela ce ai gfacut nu ai dormit azi nopate ai gatit?,super bun trebuie sa incerc 5 furculite
la 19.08.2010, 23:39
facem un tur pe la tine prin curte asa o revizie
la 20.08.2010, 17:09
bine ca nu te-am prins

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking