Pui in bere cu garnitura de'' cartofi aurii ''

Postat de Adele in Pui
27 Apr 2014 | 3849 vizualizari
Pui in bere cu garnitura de'' cartofi aurii ''

Este una dintre retetele preferate de mine si de familia mea :P

Ingrediente

  • 1 kg de pulpe (copanele) de pui.
  • 1 bere (300 ml)
  • 4 linguri ulei
  • 3 catei de usturoi.
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 2 linguri de mustar
  • 6-7 cartofi
  • curry
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Punem carnea la marinat in bere cu sare si  piper ,adaugam  uleiul cu usturoiul taiat felii si rozmarinul.Se lasa la frigider pentru cateva ore.

Dupa care intr-o tigaie cu o lingura de ulei sigilam carnea impreuna cu mustarul pentru cateva minute ,intorcand-o pe ambele parti.

Curatam cartofii si ii taiem in 4, ii condimentam cu ulei sare si curry dupa care ii asezam in tava alaturi de carne.

Dam la cuptor pentru 40-60 de minute la inceput la 180° dupa care ultimele minute la 200°.La jumatatea copturii  adaugam usturoiul taiat bucatele printre cartofii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in bere cu garnitura de'' cartofi aurii ''" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pui manastiresc

Postat de Lia1

Pui manastiresc

Puteti folosi orice fel de carne de pui. Eu am gatit cu pulpe de pui. Presarati bucatile de carne cu piper, sare, si 1 lingurita cu varf de boia. Intr-o tigaie mare, in 2 linguri de ulei incins...

Citeste continuarea

Mancare de pui cu fenicul

Postat de Valclaudia

Mancare de pui cu fenicul

Spalam carnea si legumele. Taiem feniculul bucati si il calim in ulei cca 3-4 minute. Adaugam carnea de pui si o acoperim cu apa (1 cana). Condimentam si lasam sa fiarba mancarea acoperita cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.04.2014, 12:41
Un preparat care-mi place foarte mult! Puiul cu bere iese fraged,fraged!
la 27.04.2014, 13:32
delicios!
la 27.04.2014, 13:33
Foarte gustos!
la 27.04.2014, 14:23
venim si noi la masa )
la 27.04.2014, 14:25
Multumesc
Laura va astept

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking