Ingrediente
- 1 kg pulpa de porc
- 5-6 catei de usturoi
- sare, piper
- oregano, maghiran, roinita
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 ardei rosu
- ulei de masline
Mod de preparare
Taiem verdeturile marunt, le amestecam cu putin ulei de masline, sare si piper.
Carnea spalata si crestata o tavalim prin mixul de condimente si o lasam asa la rece o jumatate de ora sau o ora.
Usturoiul taiat in doua il punem in crestaturile carnii si pe o parte si pe alta.
Asezam carnea in tava unsa cu ulei de masline.
De jur imprejur asezam ceapa taiata in doua, morcovii taiati in buc de 2 cm si ardeiul feliat.
Saram si piperam usor deasupra si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de aprox 50 min.
Dupa aprox 25 min intoarcem carnea de pe o parte pe alta.
Scoatem din cuptor si feliem.
Servim cu garnitura de cartofi sau orice alta garnitura dorim
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (26)
|