Pulpa de porc la cuptor

Postat de timea in Porc
8 Iul 2012 | 3241 vizualizari
Pulpa de porc la cuptor

Daca prindeti un pic de racoare dimineata bagati rapid la cuptor o bucata de pulpa de porc condimentata si aveti garantat un pranz delicios.

Ingrediente

  •  1 kg pulpa de porc 
  • 5-6 catei de usturoi 
  • sare, piper 
  • oregano, maghiran, roinita 
  • 2 cepe 
  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu 
  • ulei de masline

Mod de preparare

Taiem verdeturile marunt, le amestecam cu putin ulei de masline, sare si piper.

Carnea spalata si crestata o tavalim prin mixul de condimente si o lasam asa la rece o jumatate de ora sau o ora.

Usturoiul taiat in doua il punem in crestaturile carnii si pe o parte si pe alta.

Asezam carnea in tava unsa cu ulei de masline.

De jur imprejur asezam ceapa taiata in doua, morcovii taiati in buc de 2 cm si ardeiul feliat.

Saram si piperam usor deasupra si dam la cuptorul preincalzit la 180 grade timp de aprox 50 min.

Dupa aprox 25 min intoarcem carnea de pe o parte pe alta.

Scoatem din cuptor si feliem.

Servim cu garnitura de cartofi sau orice alta garnitura dorim

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor

Postat de vasimur

Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor

Iata cum se prepara Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor Ne ocupăm mai întâi de carne deoarece vrem s-o lăsăm la fezandat, până ce vom pregăti...

Citeste continuarea

Pastrama din pulpa de porc afumata cu fasole rosie la cuptor

Postat de autodiag

Pastrama din pulpa de porc afumata cu fasole rosie la cuptor

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Morcovul se curata de coaja, se spala si se taie rondele. Ardeiul se curata de cotor si seminte,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.07.2012, 18:22
la 08.07.2012, 18:26
foarte bună!
la 08.07.2012, 18:38
Zamfira, LadyCrs
la 08.07.2012, 18:56
Savuroasa!
la 08.07.2012, 19:09
super super bun

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking