Reteta de ciorba de varza acra - o bunatate pentru zilele de post

Postat de Sidy in Ciorbe
29 Noi 2010 | 12378 vizualizari
Reteta de ciorba de varza acra - o bunatate pentru zilele de post

Incearca reteta de ciorba de varza acra, perfecta pentru zilele de post. O mancare gustoasa si sanatoasa, usor de preparat, ideala pentru pranz.

Ingrediente

Ingrediente Reteta de ciorba de varza acra - o bunatate pentru zilele de post

  • 400 g varza acra
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • marar verde
  • zeama de varza
  • vegeta
  • pasta de tomate
  • 1-2 catei usturoi
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Preparare Reteta de ciorba de varza acra - o bunatate pentru zilele de post

Se spala varza marunta in mai multe ape sa-si piarda din acreala.

Morcovii se curata, se taie rondele si se calesc in putin ulei. Se adauga varza spalata si se completeaza cu apa necesara. Adaugam patrunjelul radacina taiat rondele si ceapa. Potrivim gustul de vegeta si piper si adaugam usturoiul. Lasam sa fiarba bine. Cind toate sunt fierte se adauga zeama de varza- dupa gust -pasta de tomate si mararul verde tocat marunt.

Pofta mare!

Daca preferi cu varza dulce, ai reteta aici - Ciorba de legume, cu varza dulce

O alta reteta buna de post e si Ciorba de fasole boabe, dar la fel de apetisanta e si Ciorba cu perisoare de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de ciorba de varza acra - o bunatate pentru zilele de post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Ciorba ardeleneasca de cartofi cu os afumat

Postat de mihaelar63

Ciorba  ardeleneasca  de cartofi cu os afumat

Osul se opareste cu apa clocotita apoi se pune la fiert (apa  sa-l acopere). Legumele se curata si se spala. Ceapa morcovul, patrunjelul radacina si Kapia se taie cubulete si se pun la...

Citeste continuarea

Ciorba de fasole boabe, de post

Postat de AdrianUdrea

Ciorba de fasole boabe, de post

Fasolea se spala bine in doua-trei ape, apoi se pune la hidratat in apa rece, de seara pana dimineata, la frigider. A doua zi se scurge apa, se clatesc boabele de fasole si se pun la fiert in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.11.2010, 19:25
prima! Desi sa-mi fie rusine, ca eu tin post doar miercurea si vinerea...
la 29.11.2010, 19:26
tare buna................
la 29.11.2010, 19:40
Asta-i si pentru mine clar!!!
la 29.11.2010, 19:46
vreau si eu o portie
la 29.11.2010, 22:17
Delicioasa
Imi place mai mult zama de varza decat borsul

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking