Ingrediente
Ingrediente Reteta traditionala de ciorbă de ciolan afumat dreasa cu smantana
- 1 ciolan afumat fără os
- 1 ceapă mare
- 1 morcov mare
- 1 ardei gras roşu
- 4 gălbenuşuri
- 200 ml smântână pentru gătit
- oţet
- sare
- pătrunjel proaspăt
- ulei
Mod de preparare
Preparare Reteta traditionala de ciorbă de ciolan afumat dreasa cu smantana
Se călesc în ulei ceapa şi morcovul tăiate mărunt. Se adaugă bucăţelele de carne şi se pune apă. Se lasă să fiarbă bine, apoi se adaugă ardeiul tocat .
Într-un vas se amestecă gălbenuşurile cu smântâna şi se adaugă zeamă din ciorbă ca să aducem la aceeaşi temperatură , ca să nu aibă aspect de prins. Se amestecă bine, se adaugă oţet şi sare după gust. Se dă deoparte de pe foc şi se adaugă pătrunjel tocat mărunt.
Poftă bună!
Alte ciorbe delicioase gasiti si aici Ciorba taraneasca de pui sau aici - Ciorba de rosii
La noi acasa se mananca foarte bine si Ciorba de fasole verde cu leustean
Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta traditionala de ciorbă de ciolan afumat dreasa cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|