Retete Delikat

Foietaj impletit cu carne si ierburi italiene

Postat de ancutsa

  Se lasă aluatul la dezgheţat, la temperatura camerei.  Pentru umplutura: carnea tocată de porc se rumeneşte într-o tigaie cu puţin ulei încins, se adaugă...

Citeste continuarea

Pulpe de pui cu lamaie la cuptor

Postat de Oana

Se condimenteaza pulpele pe ambele parti cu condimentele Delikat si sare si piper dupa gust. Pulpele se prajesc in unt si ulei masline pe ambele parti pana se rumenesc. Se adauga vinul alb si...

Citeste continuarea

Chiftele marinate cu tagliatele

Postat de Oana

Se amesteca carnea tocata de vita cu pesto, pesmet, parmezan, condimentele de chiftele Delikat, sare si piper dupa gust si ou. Se framanta bine carnea si se formeaza chiftelutele. Se topeste...

Citeste continuarea

Sarmale in foi de vita de vie si foi de hrean -fierte in vin

Postat de mihaelar63

 Pentru inceput, rupeti coditele la frunzele de vita de vie si de hrean. Se pune la clocotit o oala cu 1 l apa sarata in care  adugati otetul. Se opreste focul cand apa ajunge...

Citeste continuarea

Ciolan cu fasole boabe rosie

Postat de mihaelar63

Se pun la prajit in ulei bucatile de ciolan afumat. Carnea va fi condimentata cu condimentele pentru porc de la Delikat. Lasati sa se rumeneasca carnea si adaugati ceapa si...

Citeste continuarea

Creveti, surimi, mazare si taitei de orez

Postat de mihaelar63

 Rosiile se spala si se taie jumatati. Frunzele de busuioc se curata de pe tije. Tijele se maruntesc. Caciulia de usturoi se curata de primul strat de foi, se spala si...

Citeste continuarea

Tocanita de porc cu galuste din porumb

Postat de katty

Spalam carnea si o taiem cubulete. Curatam ceapa si o tocam fin. Taiem ardeiul gras cubulete. In uleiul incins punem carnea si o acoperim cu un capac. Amestecam ocazional pana isi schimba...

Citeste continuarea

Risotto cu mazare, ardei gras si somn

Postat de katty

Spalam capetele de peste si le punem la fiert la foc mic intr-o oala cu apa, putina sare, foile de dafin, boabe de piper si ienibahar. Spumam de cate ori este nevoie pentru a obtine o zeama...

Citeste continuarea

Pastrav cu cimbrisor

Postat de mihaelar63

 Pastravul se curata de solzi si in cavitatea abdominala, apoi se spala bine. Se stropesc pastravii cu zeama de lamaie si se sareaza. Condimentati cu cimbrisor uscat....

Citeste continuarea

Ciorba de pui cu loboda de gradina si smantana

Postat de mihaelar63

Tacamul de pui se curata bine, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Spalati bine planseta, cutitul, chiuveta si mainile dupa ce ati manipulat puiul. Curatati, spalati...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking