Rondele de rechin in crusta de mustar

Postat de silvi0ara in Peste
10 Mar 2010 | 7762 vizualizari
Rondele de rechin in crusta de mustar

Ingrediente

  • 4 rondele rechin
  • 1 lingurita mustar clasic
  • 1 lingurita maioneza de soia(sau clasica)
  • 1 lingurita sos dijonnaise
  • sare si piper
  • zeama de la o lamaie
  • ulei de masline pentru uns tava

Mod de preparare

Se pregateste sosul de mustar astfel:intr-un castronel se amesteca mustarul cu maionaza pana se formeaza o pasta.Cu aceasta pasta se unge pestele.
Se pune hartie de pergament intr-o tava de aragaz,se unge cu ulei de masline,se aseaza pestele,se condimenteaza cu sare si piper si zeama de lamaie,apoi se unge pestele uniform cu sosul de mustar.Se baga in cuptorul incins pentru 30 de minute.Se poate servi cu o garniture din orez sau legume fierte in abur.Eu l-am servit cu beby carot.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de rechin in crusta de mustar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Saramura de peste

Postat de simona72

Saramura de peste

Curatam pestele de solzi si intestine. Ii spalam bine cu apa din abundenta. Daca sunt mai mici le puteti lasa capetele si cozile (da mai bine), dar daca sunt mai mari si nu va incap pe...

Citeste continuarea

Merluciu cu cartofi noi si rosii cherry

Postat de rocsi_1612

Merluciu cu cartofi noi si rosii cherry

Curatam pestele, indepartam capul, il spalam bine si il tamponam cu un servetel de bucatarie. Il lasam intreg, nu il portionam. Cartofii ii decojim si ii punem la fiert cu un praf de sare. Ii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.03.2010, 11:24
Ce deliciu ai facut Silvioara................deja m-am servit
la 11.03.2010, 11:49
Nota maxima, excelente...as manca si eu o bucatica
la 11.03.2010, 15:41
si eu sunt aici !!! maioneza de soia ? iarasi intreb de unde ?
la 11.03.2010, 19:51
Din supermarket,cauta la preparate pentru post.

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking