Ingrediente
- 9 rosii potrivite
- 9 ciuperci champignons
- 3 cepe mari
- 2 catei de usturoi
- 9 linguri de pesmet
- 5 fire de patrunjel verde
- 5 frunze de busuioc
- ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare
Pregatim umplutura:curatati ciupercile si le taiati felii subtiri.Puneti o tigaie la incins cu ulei de masline si puneti ciupercile.Cand sunt gata le scoateti si in aceiasi tigaie caliti ceapa si usturoiul tocat marunt.Cand s-a inmuiat putin ceapa,adaugati ciupercile,patrunjelul si busuiocul tocat,pesmetul,sare,piper si mestecati.Luati de pe foc.
Incalziti cuptorul la 200°.Spalatii rosiile,taiati un capacel si scoateti cu o lingurita tot miezul.Sarati si piperati interiorul rosiilor si le umpleti.Ungeti o tava cu putin ulei si asezati rosiile.
Eu am dat prin blander miezul de rosii si l-am pus in tava cu rosii (in loc de apa).
Puneti tava la cuptor pentru 30 de minute pana devin rumene.
Pofta buna!!!!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu Ciuperci Champignons" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|