Rulada cu crema marscarpone

Postat de mon in Prajituri
12 Feb 2012 | 3325 vizualizari
Rulada cu crema marscarpone

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri de faina
  • 1 lingura cacao
  • 1/2 plic zahar vanilat
  • crema
  • 125 g marscarpone
  • 125 g frisca
  • 100 g zahar pudra
  • 1/2 zahar vanilat
  • cateva linguri de dulceata sau gem (visine,afine mure)

Mod de preparare

Separi albusurile de galbenusuri si bati albusurile spuma cu 3 linguri de zahar,iar galbenusul il freci cu1 lingura de zahar si cu zaharul vanilat.Unesti cele 2 compozitii,cerni deasupra cacao amestecata cu faina,intinzi compozitia rezultata intr-o tava tapetata cu hartie de copt,la foc potrivit.Cand este gata scoti tava lasi foaia la racit.

Crema:

Bati frisca spuma si incorporezi in ea branza marscarpone,nu inainte de a o bate spuma cu zaharul pudra si cu zaharul vanilat.Pe foaia de rulada intinzi  cateva linguri de dulceata sau gem apoi pui crema intr-un strat uniform, rulezi usor si o tii la frigider  timp de 1 ora.

Glasezi prajitura cu glazura de ciocolata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema marscarpone" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert prajitura Cartof

Postat de MotanLaOale

Desert prajitura Cartof

Se fierbe laptele cu zaharul si cacaua, 3-4 minute. Se opreste focul si se pune untul, zaharul vanilat si esenta de rom. Se amesteca pana la topirea untului. Se maruntesc biscuitii la...

Citeste continuarea

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si topping delicios de visine

Postat de privatelaura

Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si topping delicios de visine

Reteta de preparare a papanasilor Am pus drojdia in laptele cald si am adaugat o lingurita de zahar brut. Am lasat cam 5 min cat sa se umfle. Intr-un castron, am pus branza de vaci, zaharul...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 12.02.2012, 21:58
ce bine arata !!!
la 12.02.2012, 22:05
ce frumos ti-a iesit
la 12.02.2012, 22:50
ce buna trebuie sa fie
la 12.02.2012, 23:16
ce bine arata
la 12.02.2012, 23:39
excelenta

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking