Ingrediente
- 4 oua
- 4 linguri zahar
- 3 linguri de faina
- 1 lingura cacao
- 1/2 plic zahar vanilat
- crema
- 125 g marscarpone
- 125 g frisca
- 100 g zahar pudra
- 1/2 zahar vanilat
- cateva linguri de dulceata sau gem (visine,afine mure)
Mod de preparare
Separi albusurile de galbenusuri si bati albusurile spuma cu 3 linguri de zahar,iar galbenusul il freci cu1 lingura de zahar si cu zaharul vanilat.Unesti cele 2 compozitii,cerni deasupra cacao amestecata cu faina,intinzi compozitia rezultata intr-o tava tapetata cu hartie de copt,la foc potrivit.Cand este gata scoti tava lasi foaia la racit.
Crema:
Bati frisca spuma si incorporezi in ea branza marscarpone,nu inainte de a o bate spuma cu zaharul pudra si cu zaharul vanilat.Pe foaia de rulada intinzi cateva linguri de dulceata sau gem apoi pui crema intr-un strat uniform, rulezi usor si o tii la frigider timp de 1 ora.
Glasezi prajitura cu glazura de ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema marscarpone" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|