Rulouri

Postat de Constelatialeu in Prajituri
13 Ian 2013 | 64965 vizualizari
Rulouri

La astea n-am introducere,doar niste conuri pe care rulez coca....

Ingrediente

Rulouri

  • 2 oua
  • 8 linguri de ulei
  • 8 linguri de zahar
  • 8 linguri de lapte
  • un plic de amoniac
  • faina cat cuprinde

Crema

  • 1/2 l lapte
  • 3 linguri amidon alimentar
  • 150 g zahar
  • 1 pachet margarina rama
  • frisca

Mod de preparare

Pe baie de abur uleiul,zaharul si laptele.Se amesteca pana se topeste zaharul.

Se lasa sa se raceasca dupa care se adauga ouale,amoniacul stins si faina.

Se intinde o foaie si se taie fasii late de cca 2-3 cm si lungi de 15 cm.

Aceste fasii se ruleaza pe formele de rulouri si se coc la foc mic.

Crema.Laptele amidonul si zaharul se fierb pe baie de abur pana se ingrosa,se da de pe  foc,se lasa un pic la rece si se adauga margarina.

E de preferat sa se umple rulourile cu crema calduta.

Deasupra se poate pune frisca...

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (40)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de cornuri pufoase umplute cu nutella

Postat de privatelaura

Reteta de cornuri pufoase umplute cu nutella

Iata cum se prepara Reteta de cornuri pufoase umplute cu nutella: Pentru inceput, pregatim ingredientele la indemana. Untul, ouale si laptele trebuie sa fie la temperatura camerei....

Citeste continuarea

Reteta de rulouri cu pesto de leurda

Postat de Bucataras

Reteta de rulouri cu pesto de leurda

Iata cum se prepara Reteta de rulouri cu pesto de leurda: Într-un castron, sfărâmăm brânza feta, apoi adăugăm ouăle pe rând. Dacă brânza este mai uscată,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.01.2013, 13:54
la 13.01.2013, 13:55
super
la 13.01.2013, 13:59
Exact cum te-am învăţat De poze ziceam
la 13.01.2013, 14:03
Da Parinte,de poze,de poze..
la 13.01.2013, 14:53
ce biiine arata!

Vezi toate comentariile (40)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking