Rulouri din mamaliguta umplute cu bacon

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
26 Sep 2010 | 4974 vizualizari
Rulouri din mamaliguta umplute cu bacon

O mamaliguta umpluta, traznet de buna

Ingrediente

mamaliguta:

  • Faina de malai 250g
  • 300 ml lapte
  • 400 ml apa
  • sare

Umplutura;

  • 400 bacon
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • pasta de tomate 1 cana
  • 50 g unt pt uns tava
  • 100 ml vin alb
  • 100 smantana
  • 3 linguri cascaval ras
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se caleste ceapa cu morcovul si baconul tocat se condimenteaza cu sare si piper dupa care se pune pasta de tomate si vinul.

Se pune apa sa fiarba 400 ml cu 300 ml lapte  putina sare  si faina de malai se face o mamaliguta mai moale.

Se unge o tava dreptunghiulara cu ulei  se pune folie de plastic alimentara sau de aluminiu dupa care se intinde mamaliguta in strat subtire se acopera tava si se lasa pana se raceste.Dupa ce se raceste se taie in bucatele de 10/15 cm se pune din compozitia cu bacon si se ruleaza cu ajutorul hartiei sau foliei de sub mamaliguta.Se pun rulourile intr-o tava unsa cu unt, se pune smantana si cascaval ras,se da tava la cuptor pentru 15-20 minute.

Se servesc calde

PS:scuze de ordinea in care am postat pozele cu mamaliguta in tava

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din mamaliguta umplute cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (49)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Tarta Godina

Postat de panacris

Tarta Godina

Din ouă, făină și lapte se prepară un sos béchamel ce se asezonează de sare și piper. În acest sos se adaugă ceapa, usturoiul și ardeiul kapia curățate și tocate...

Citeste continuarea

Tarta cu bacon si porumb

Postat de Dya

Tarta cu bacon si porumb

Pasam drojdia cu zaharul pana ce amestecul devine lichid. Il lasam la dospit pentru 10-15 minute, intr-un loc caldut. Cernem faina, adaugam ouale, smantana si laptele caldut in care am dizolvat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.09.2010, 20:21
fetelor e nebunie va astept la masa
la 26.09.2010, 20:49
Io primaaaaaaaaaaaaa direct cu ustensilele
la 26.09.2010, 20:50
arata bineeeeee
la 26.09.2010, 21:09
Cat de bine arata si ce buna trebuie sa fie.................
la 26.09.2010, 21:23
vai cum arata , ce bune sunt si ce idee buna!
bravo nadina...

Vezi toate comentariile (49)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking