Salata de Fasole Verde
Postat de rodicamaria in Aperitive / Garnituri
2 Iul 2011 | 3808 vizualizari
Am primit 1 kg si ceva de fasole verde,care era mov asa nefiarta.Am avut emotii cu ea,dar cine mi-a dat-o m-a asigurat ca nu e nici o problema cu ea.Am spalat-o si am curatit-o de codite.Am oprit 2 maini ,cam 300 g .Restul am pus-o la congelator,convinsa ca nu e nimic de capul ei si ca dupa ce gatesc o data o sa arunc restul de acolo.Nu e chiar asa.
Am servit-o ca garnitura la o pulpa de pui prajita tot la cuptor.Eu nu prajesc nimic in ulei,la tigaie,fac totul la cuptor:carne,chiftelute.Am probleme cu ficatul.
De aceea vreau sa incerc si Dovleceii pane la cuptor,o reteta care am vazut-o ceva mai devreme pe site,la Rocsi_1612,ca mor dupa ei,dar pt. ca vreau sa evit prajelile nu am mai facut,dar nici nu m-a dus mintea sa incerc la cuptor.
Acum gata cu vorbaria ! Sa trecem la treaba !