Sarmalute in frunze de varza

Postat de mihaelab in Mancaruri cu carne
5 Iun 2011 | 3201 vizualizari
Sarmalute in frunze de varza

Ingrediente

  • varza acra
  • 1kg carne tocata(porc si vita)
  • 2-3 cepe
  • 2oua
  • 1ceasca orez
  • cimbru
  • delikat
  • piper
  • busuioc
  • 1lingurita boia dulce
  • bulion de rosii
  • suc de rosii
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Carnea tocata o punem intr-un lighenas iar peste ea punem condimentele,ouale,patrunjelul si orezul spalat si amestecam.

Varza o desfacem foaie cu foaie,le taiem nervurile si formam sarmalutele(le rulam).

Miezul de varza il taiem marunt si-l asezam pe fundul oalei apoi asezam una cate una sarmalutele.Cand am asezat toate sarmalutele punem cateva bucati de sunca printre ele,sucul de rosii si bulionul de rosii apoi acoperim cu varza taiata marunt.

O data acoperita cu varza taiata punem apa fierbinte cat sa acopere totul ,punem un capac si lasam sa fiarba la foc mic.

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sarmalute in frunze de varza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmalute din quinoa la slow cooker Crock-Pot

Postat de Valclaudia

Sarmalute din quinoa la slow cooker Crock-Pot

Oparim frunzele de varza, in apa clocotita cu sare si o lingurita de otet balsamic, le taiem nervurile. Decongelam frunzele de vita de vie. Curatam si spalam legumele. Ceapa o sotam...

Citeste continuarea

Sarmalute cu carne de pui si curcan in vasul roman

Postat de gurita_ta2005

Sarmalute cu carne de pui si curcan in vasul roman

Se scoate cotorul de la varza murata si se scot cu grija foiile,se pun intr-un castron cu apa si se lasa cateva ore sau peste noapte. Ceapa se taie marunt si se pune la calit impreuna cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.06.2011, 15:24
la 05.06.2011, 15:31
bunee
la 05.06.2011, 15:38
mmm mi-ai facut pofta
la 05.06.2011, 15:55
la 05.06.2011, 17:23
tare buneeeee

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking