Ingrediente
- Ingrediente Scalopina de pui cu smantana lichida, ciuperci si vin alb
- 1 piept de pui
- 250 ml smantana lichida
- 1 cutie de ciuperci(puteti folosi si ciuperci proaspete)
- 50 ml vin alb (optional)
- sare, piper alb
- 2 lg ulei (sau unt)
Mod de preparare
Cum se prepara Scalopina de pui cu smantana lichida, ciuperci si vin alb
Pieptul de pui se spala, si se portioneaza(ca pentru snitele sau fasii).Se condimenteaza cu sare si piper.
Intr-o cratita, punem 2 lg de ulei, si dupa ce acesta s-a incins adaugam bucatile de pui, si le rumenim pe ambele parti.(daca hotarati sa folositi vin, acum este momentul sa il adaugati).Cand sunt gata le scoatem pe un servetel pentru a elimina excesul de ulei.
Ciupercile tocate, le calim 2-3 minute in uleiul in care am prajit puiul.Adaugam apoi bucatile de carne, calim impreuna.Tragem tigaia de foc si adaugam smantana.Amestecam bine si punem din nou pe foc, lasam sa dea un clocot impreuna si GATA!
Se serveste calda cu orez simplu sau salata de rosii
Recomandam si pui piccata
Daca ti-a placut reteta noastra "Scalopina de pui cu smantana lichida, ciuperci si vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (8)
|