Scrumbie la cuptor & Cartofi copţi (în folie de aluminiu)

Postat de DinDragostePentruGatit in Peste
5 Apr 2012 | 7639 vizualizari
Scrumbie la cuptor & Cartofi copţi (în folie de aluminiu)

Se apropie Floriile...preparatele din pește au prioritate. :) Îmi place scrumbia pregătită la grătar, însă în acel moment nu aveam chef să mă afum :)) aşa că am adoptat varianta "la cuptor".

Ingrediente

  • 4 scrumbii mari;
  • 1 căţel de usturoi;
  • frunze de leuştean (uscat, din păcate);
  • piper;
  • sare.
Cartofi copți
  • 4-5 cartofi;
  • ulei de măsline;
  • piper;
  • sare.

Mod de preparare

Cartofii se spală, se şterg. Se unge o foaie de aluminiu / folie cerată cu ulei de măsline, se adaugă sare, piper. Se înfăşoară cartofii în folie (unul câte unul). Se pun în cuptor timp de  30 minute, la foc potrivit.

Între timp se pregătește scrumbia. Se amestecă usturoiul cu leuştean, sare şi piper. Se umplu scrumbiile cu amestecul rezultat. 

După cele 30 de minute în care cartofii au stat în cuptor, se aşează scrumbia şi se mai ţine totul până se rumeneşte peştele. 

Poftă bună!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie la cuptor & Cartofi copţi (în folie de aluminiu)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

  Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.

citeste mai mult
Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Pachetele de foietaj cu peste si spanac

Postat de madi_marin

Pachetele de foietaj cu peste si spanac

Dezgheţăm produsele congelate . Se toaca cepele verzi şi căţelul de usturoi şi se călesc în puţin ulei. Se adaugă spanacul şi se adaugă puţină apă sau supă de legume. Se...

Citeste continuarea

Dorada pane cu cartofi natur

Postat de Reli_B

Dorada pane cu cartofi natur

Spalam bucatile de peste, il lasam sa se scurga de apa, apoi il tamponam cu prosoape de hartie pentru surplusul de apa. Il condimentam cu sare si piper si il lasam la rece cel putin o ora....

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.04.2012, 12:09
numai bunatati din peste ne-ai facut aici
la 05.04.2012, 12:17
o nebunie imi place
la 05.04.2012, 12:43
m-ai inebunit cu pestele, imi place
la 05.04.2012, 12:51
fain arata
la 05.04.2012, 13:09
sa strigi mai tare dragoste cand ai ceva bun pentru mine

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking