Strudel rapid cu dovleac si nuca

Postat de Oana in Prajituri
12 Oct 2010 | 5276 vizualizari
Strudel rapid cu dovleac si nuca

Ingrediente

  • o foaie de aluat frantuzesc congelat
  • o cana piure de dovleac
  • o lingurita de scortisoara
  • 3-4 linguri cu nuca prajita, maruntita
  • 3 linguri cu lapte

Mod de preparare

Dovleacul se da pe razatoare, apoi se caleste cu 3-4 linguri de zahar si se lasa pe foc pana scade toata zeama si dovleacul este moale. Se poate coace dovleacul in cuptor si apoi mixa. Va este suficienta o cana plina de piure de dovleac. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu scortisoara.

Foaia de aluat se lasa la dezghetat, apoi se taie marginile in fasii egale, se toarna dovleacul pe mijloc, iar deasupra lui se presara nuca. Se impletesc apoi marginile laterale, cate una din fiecare parte. Se aseaza strudelul in tava, pe hartie de copt, se unge cu lapte si se coace pana se rumeneste usor. Cand s-a racit se taie felii, se poate pudra cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel rapid cu dovleac si nuca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cremes cu foietaj si blat de nuca

Postat de merisor67

Cremes cu foietaj si blat de nuca

Foietajul il coacem pe dosul tavii in care vom pregati si blatul. Intindem cele doua foi de aluat, pe rand, pe dosul tavii unse in prealabil cu putina grasime si le coacem cate 35 de minute la...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu visine si iaurt

Postat de mirela0911

Desert prajitura cu visine si iaurt

Se curata visinele de samburi si se pun la scurs. Se tapeteaza tava cu hartie de copt. Intr-un bol se mixeaza ouale cu praful de sare, zaharul si zaharul vanilat pentru cateva minute pana se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.10.2010, 18:46
imi placeeeee,mai ales impletitura
la 12.10.2010, 18:50
foarte bun
la 12.10.2010, 18:52
wow...............frumoasa impletitura, trebuie sa o fac si eu neaparat ca tare-mi mai place.........Oana, te rog sa pui la caserola o felie in plus ca maine te vizitez la serviciu................
la 12.10.2010, 18:57
Frumoasa impletitura, dar nu pap dovleac .
la 12.10.2010, 18:59
Ancuto, combinatia de dovleac cu nuca e o nebunie....nu vrei sa incerci?

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking