Supa de varza gustoasa

Postat de alinutzika in Supe
19 Iul 2011 | 8231 vizualizari
Supa de varza gustoasa

O supa de varza simpla, dar buna! La noi se mananca foarte bine...

Ingrediente

  • 1 varza mica
  • carne de porc afumata sau kaiser (optional)
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 rosie
  • 3 feliute de slanina
  • sare, piper , vegeta
  • marar

Mod de preparare

Puneti intr-o oala slaninuta si porniti focul. Dupa ce lasa ulei si se rumeneste, puneti la calit in ulei ceapa taiata marunt, morcovii feliati, rosia si  ardeiul. Lasati sa se caleasca la foc mic 7-8 minute, apoi adaugati in oala afumatura taiata in bucati potrivite. Adaugati dupa 3-4 minute varza taiata fideluta si mestecati putin pana se inmoaie.

Completati cu apa pana  se umple oala cu supa de varza si adaugati sare, dupa gust..Cand e gata, condimentati cu piper, vegeta si marar.

Noi am servit supa de varza simpla, dar puteti sa adaugati la servire si putina smantana.

Noua ne-a placut mult, mai ales ca nu e cu rantas, ci e o supa de varza  mai dietetica, dar foarte gustoasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de varza gustoasa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa crema de dovleac reteta simpla si sanatoasa

Postat de mirela0911

Supa crema de dovleac reteta simpla si sanatoasa

Cum se prepara Supa crema de dovleac reteta simpla si sanatoasa Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele,...

Citeste continuarea

Supa de zarzavat, cu perisoare din piept de pui

Postat de RODIMUR

Supa de zarzavat, cu perisoare din piept de pui

Rădăcinoasele (morcovii, pătrunjeii, păstârnacul și țelina) se curăță, se spală, se taie și se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se adună și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.07.2011, 10:15

la 19.07.2011, 11:21
la 19.07.2011, 11:40
super supita
la 19.07.2011, 13:11
la 19.07.2011, 16:25
place

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking