Tocanita de vita

Postat de ella87 in Vita
8 Iun 2013 | 4057 vizualizari
Tocanita de vita

Dumnezeu a făcut un tron pentru bărbat şi un altar pentru femeie. Tronul exaltă, altarul sfinţeşte.

Ingrediente

  • 400g carne vita
  • 2morcovi
  • 4cepe
  • 1 cutie rosii cuburi
  • sare/piper
  • fulgi chilli
  • ulei
  • patrunjel
  • 50g telina
  • 100ml apa
  • 100ml vin alb
  • cimbru

Mod de preparare

Carnea de vitel se lasa cateva minute in apa rece, apoi se continua spalarea, se tamponeaza cu un servet de hartie si apoi se taie cuburi. Separat, calim, tot intr-o tigaie, in ulei bine incins : telina cubulete, ceapa taiata rondele, morcovul cubulete, fulgii de chilli si coditele de la patrunjel tocate fin.  Cand legumele se auresc, se aduga carnea de vitel si se lasa la fiert adaugand din cand in cand ,apa fierbinte. Punem si 1 crenguta de cimbru, vinul il adaugam si pe el iar la sfarsit sarea si piperul. Presaram patrunjel si servim alaturi de mamaliguta sau paine

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vita" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de legume cu maruntaie de vitel

Postat de oanapl

Tocanita de legume cu maruntaie de vitel

Speli organele de vițel și le tai în bucăți potrivite și le pui la fiert în apă cu puțină sare.  Ceapa o cureți, o speli și o tai julien. Morcovul curățat...

Citeste continuarea

Tocanita de vaca

Postat de cristeena20

Tocanita de vaca

Carnea taiata in bucati dupa gust o marinam -condimentam cu sare, piper ,usturoi pisat, aduagam crengute de cimbru si dafin, stropim cu ulei de masline si apoi adaugam vin rosu. Lasma o zi la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.06.2013, 07:03
la 08.06.2013, 09:57
la 08.06.2013, 10:00
foarte bun!
la 08.06.2013, 10:03
la 08.06.2013, 10:39
foarte gustoasa

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking