Tocanita de legume cu maruntaie de vitel
Postat de oanapl
Speli organele de vițel și le tai în bucăți potrivite și le pui la fiert în apă cu puțină sare. Ceapa o cureți, o speli și o tai julien. Morcovul curățat...
Citeste continuareaDumnezeu a făcut un tron pentru bărbat şi un altar pentru femeie. Tronul exaltă, altarul sfinţeşte.
Ingrediente
Mod de preparareCarnea de vitel se lasa cateva minute in apa rece, apoi se continua spalarea, se tamponeaza cu un servet de hartie si apoi se taie cuburi. Separat, calim, tot intr-o tigaie, in ulei bine incins : telina cubulete, ceapa taiata rondele, morcovul cubulete, fulgii de chilli si coditele de la patrunjel tocate fin. Cand legumele se auresc, se aduga carnea de vitel si se lasa la fiert adaugand din cand in cand ,apa fierbinte. Punem si 1 crenguta de cimbru, vinul il adaugam si pe el iar la sfarsit sarea si piperul. Presaram patrunjel si servim alaturi de mamaliguta sau paine Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vita" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de oanapl
Speli organele de vițel și le tai în bucăți potrivite și le pui la fiert în apă cu puțină sare. Ceapa o cureți, o speli și o tai julien. Morcovul curățat...
Citeste continuareaPostat de cristeena20
Carnea taiata in bucati dupa gust o marinam -condimentam cu sare, piper ,usturoi pisat, aduagam crengute de cimbru si dafin, stropim cu ulei de masline si apoi adaugam vin rosu. Lasma o zi la...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|