Tocanita din pipote de curcan

Postat de nadina73 in Mancaruri cu carne
16 Apr 2010 | 14975 vizualizari
Tocanita din pipote de curcan

foarte foarte buna,mai ales ca pipotele de curcan sant foarte mari si carnoase

Ingrediente

  • 500 g pipote curcan(intra aproximativ 10-12 bucati  sant foarte mari)
  • 2 cepe
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • putina sare si piper
  • patrunjel verde
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1 cutie de smanatana
  • 2 linguri de faina alba
  • paste fainoase de orez300g
  • putin ulei

Mod de preparare

Se curata ceapa si se toaca apoi se caleste in ulei

Se pune boiaua de ardei , apoi pipotele curatate si taiate si bucatele de ardei rosu

Se lasa sa se calesca putin 4-5 minute apoi se pune 1 cana mare de apa si se lasa sa fiarba la foc potrivit

Cand sant fierte se face 2 linguri de faina cu smanatana si se pune peste pipote apoi patrunjel verde tocat se lasa sa mai dea 2-3 clocote si se stinge focul se servesc cu pireu de cartofi,mamaliguta sau paste fainoase

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din pipote de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pastrama de oaie in sos iute de gogosar

Postat de Ina

Pastrama de oaie in sos iute de gogosar

Pastrama se portioneaza in bucati mici. Eu am folosit pastrama preparata in casa . Ungem tigaia cu ulei, adaugam bucatile de pastrama , adaugam usturoiul feliat, putin cimbru, vinul si...

Citeste continuarea

Tarta cu carne tocata, mozzarella si legume

Postat de merisor67

Tarta cu carne tocata, mozzarella si legume

Preparăm mai întâi umplutura de carne tocată. Punem uleiul la încins și călim în el ceapa tocată solzișori, morcovul tocat cubulețe sau dat pe răzătoare și 2...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.04.2010, 23:34
nu am facut niciodata cu smantana, dar o sa incerc cu siguranta
la 17.04.2010, 00:16
e foarte buna pusik incerca e grozava,multumesc mult
la 17.04.2010, 00:33
la 17.04.2010, 00:34
fetelor mancam cam mult la ora asta,o sa ne ingrasam
la 17.04.2010, 00:49
ela tocanita mai am

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking