Tocanita din pipote de curcan

Postat de nadina73 in Mancaruri cu carne
16 Apr 2010 | 15020 vizualizari
Tocanita din pipote de curcan

foarte foarte buna,mai ales ca pipotele de curcan sant foarte mari si carnoase

Ingrediente

  • 500 g pipote curcan(intra aproximativ 10-12 bucati  sant foarte mari)
  • 2 cepe
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • putina sare si piper
  • patrunjel verde
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 1 cutie de smanatana
  • 2 linguri de faina alba
  • paste fainoase de orez300g
  • putin ulei

Mod de preparare

Se curata ceapa si se toaca apoi se caleste in ulei

Se pune boiaua de ardei , apoi pipotele curatate si taiate si bucatele de ardei rosu

Se lasa sa se calesca putin 4-5 minute apoi se pune 1 cana mare de apa si se lasa sa fiarba la foc potrivit

Cand sant fierte se face 2 linguri de faina cu smanatana si se pune peste pipote apoi patrunjel verde tocat se lasa sa mai dea 2-3 clocote si se stinge focul se servesc cu pireu de cartofi,mamaliguta sau paste fainoase

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din pipote de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Chiftele marinate cu ciuperci de padure

Postat de sufletista

Chiftele marinate cu ciuperci de padure

Carnea tocata o amestecam cu pesmetul, condimente dupa gust, morcovul, ceapa, usturoiul si patrunjelul tocat (eu am preferat robotul) simplu si rapid si asa sta cuminte si bebelina:) Adaugam...

Citeste continuarea

Ardei umpluti cu carne

Postat de MotanLaOale

Ardei umpluti cu carne

Ardeii se spala, se scoate cotorul, se curata de seminte si nerviri si se cresteaza cu cutitul in cruce la fund (pentru a iesi aerul la fiert). Orezul se spala si se lasa in apa rece. Ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.04.2010, 23:34
nu am facut niciodata cu smantana, dar o sa incerc cu siguranta
la 17.04.2010, 00:16
e foarte buna pusik incerca e grozava,multumesc mult
la 17.04.2010, 00:33
la 17.04.2010, 00:34
fetelor mancam cam mult la ora asta,o sa ne ingrasam
la 17.04.2010, 00:49
ela tocanita mai am

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking