Ingrediente
- 700 g muschi de vitel
- 2 cepe
- 1 rosie
- 1/2 ardei verde
- 3-4 catei usturoi
- 2 linguri pasta de tomate
- 2 foi de dafin
- 1/2 lingurita chilli
- sare
- piper
- boia iute
- 2 linguri ulei de masline
- 1/4 lingurita granule de usturoi
Mod de preparare
Muschiul de vitel il taiem in felii cam de 1 cm grosime. Ceapa si ardeiul le taiem marunt de tot si le sotam in uleiul de masline. Taiem marunt si rosia si o adaugam langa ceapa.
In cratita adaugam o cana cu apa peste legumele sotate si adaugam muschiul , foile de dafin, usturoiul taiat feliute subtiri si celelalte condimente. Lasam sa fiarba la foc potrivit, acoperit, cam o ora pina ce carnea este bine fiarta. La sfarsit adaugam pasta de tomate si mai lasam sa dea un clocot
Tournedos-ul il servim cu piure de cartofi, orez sau mamaliguta. Pofta mare !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tournedos de vitel cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (6)
|