Ingrediente
- 5 kg.gogoşari
- 1/2 litru ulei
- 1 borcan muştar(400 gr.)
- 250 ml otet(otet de struguri/4-5 grade)
- 4 ling.zahar
- 2 ling.sare
- piper boabe(negru)
- foi de dafin
Mod de preparare
Gogoşarii se curata şi se taie cubulete;
Intr-o cratita se ıncinge uleiul;
Se calesc gogoşarii pe rand şi se scot pe şervete absorbante pentru a se elimina excesul de ulei;
In uleiul ramas se adauga pe rand otetul,muştarul,zaharul,,sarea,piperul şi frunzele de dafin;
Se da focul mai mic,amestecandu-se pana se leaga sosul;
Se adauga gogoşarii si se mai fierbe 30 min.(exacte);
Se pune calda ın borcane ,se capseaza şi se aranjeaza ın camara(dupa ce o noapte borcanele s-au odihnit)
Daca ti-a placut reteta noastra "Zacusca de gogoşari" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|