Punem praful de copt si sare peste faina cernuta si omogenizam. Incalzim cuptorul. Pregatim un bol in care punem ouale si mixam. Adaugam uleiul si continuam sa amestecam. Punem laptele si omogenizam.Adaugam zaharul si mixam pana cand acesta se topeste. Punem cele 200 gr. de fulgi de...
Zdrobim usturoiul. Tocam marunt ceapa. Tocam cat mai fin urzicile scurse. Pregatim un bol in care punem urzicile maruntite si adaugam faina. Amestecam bine, pentru a nu se forma cocoloase. Pregatim aragazul si o cratita in care punem uleiul. Adaugam ceapa, amestecam si calim pana...
Tocam marunt ceapa. Taiem telina in cuburi mici. Tocam ardeiul in fasii subtiri. Taiem morcovii in cuburi mici. Taiem rosia in cubulete. Tocam marunt verdeata si zdrobim usturoiul. Pregatim aragazul si o oala in care punem costita afumata. Amestecam si calim pana cand...
Tocam marunt usturoiul. Taiem ceapa solzisori. Taiem rosiile in felii. Incalzim cuptorul. Pregatim o tava pentru cuptor in care punem uleiul.Adaugam ceapa si feliile de rosie. Aranjam deasupra pulpele de pui. Punem usturoiul tocat.  Rupem deasupra frunzele de...
Taiem bucatile de pui in cubulete. Presaram faina peste bucatile de carne si amestecam bine cu mainile. Feliem ceapa. Taiem morcovii in rondele subtiri. Taiem cartofii in cuburi mici. Pregatim aragazul si o tigaie inalta in care punem uleiul.Lasam uleiul sa se incalzeasca, iar apoi adaugam...
Taiem firele de praz in bucati de aproximativ 4 cm. Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa si o lasam sa fiarba. Cand apa clocoteste, adaugam prazul si lasam il sa fiarba timp de 10 minute. Pregatim o strecuratoare si scurgem bine prazul fiert. Pregatim o cratita in care punem...
Incalzim cuptorul. Pregatim un vas termorezistent in care aranjam pulpele de pui. Condimentam carnea cu sare si piper macinat si presaram deasupra oregano. Taiem merele si portocala in felii. Adaugam deasupra jumatate din feliile de portocala, apoi punem feliile de mar si restul...
Taiem telina in cuburi mari. Pregatim aragazul si o cratita mica in care punem apa. Adaugam maslinele in cratita si le lasam sa fiarba. Pregatim o cratita in care vom prepara mancarea de telina.Punem uleiul in cratita si adaugam cuburile de telina. Punem apa, astfel incat legumele sa fie pe...
Punem uleiul peste faina.Adaugam un sfert de lingurita de sare si apa calduta. Framantam cu mana, pana cand incorporam toata faina si obtinem un aluat omogen. Daca mai este nevoie, adaugam 1-2 linguri de faina, pentru a obtine o bila neteda de aluat, ce nu se lipeste de bol. Lasam aluatul...
Tocam marunt ceapa. Taiem ardeiul in cuburi mici. Maruntim pestele, dar pastram cateva bucati pentru a decora tarta. Zdrobim usturoiul. Incalzim cuptorul si pregatim aragazul. Pregatim o tigaie in care punem 2 linguri de ulei. Adaugam ceapa, amestecam si calim pana cand ceapa devine...
Taiem marunt ceapa. Tocam fin usturoiul. Taiem morcovul in rondele subtiri. Tocam marunt telina. Taiem ardeiul in fasii subtiri. Tocam fin ardeiul iute. (Ne spalam foarte bine pe maini dupa ce terminam cu ardeiul iute!) Pregatim aragazul si o oala. Punem uleiul in oala. Adaugam in oala...
Incalzim cuptorul. Tocam marunt ceapa si usturoiul. Taiem rosiile in cubulete. Tocam marunt patrunjelul. Pregatim aragazul si o tigaie pentru sos in care punem 2 linguri de ulei. Adaugam ceapa si usturoiul si calim timp de 2-3 minute. Cand ceapa devine translucida, adaugam rosiile....
Incalzim cuptorul. Pregatim un vas termorezistent in care punem foaia de aluat si o aranjam pe toata suprafata acestuia, inclusiv pe margini. Taiem excesul de aluat, de jur imprejur, la limita exterioara a formei pentru cuptor sau chiar usor peste.Cu o furculita intepam din loc in loc aluatul...
Incalzim cuptorul. Taiem foarte marunt frunzele de rozmarin. Condimentam fileurile de peste cu coaja rasa de lamaie, rozmarin tocat si piper macinat.In functie de cat de mari sunt fileurile de peste, punem cate 2-3 felii de costita una langa alta, usor suprapuse. Asezam deasupra cate un...
Incalzim cuptorul. Pregatim un vas termorezistent. Asezam pulpele de pui in vas. Condimentam cu sare si piper macinat. Punem frunzele de rozmarin desfacute de pe ramuri. Adaugam uleiul. Turnam deasupra berea. Punem stafidele. Introducem tava in cuptorul incalzit. Cand pulpele de...
Incalzim cuptorul. Pregatim un tava pentru briose in care punem hartiute. Punem o lingura de faina, adica 25 de gr. peste capsuni (fructe). Peste faina ramasa (375 gr. ) punem praful de copt. Adaugam un sfert de lingurita de sare si amestecam bine. Pregatim un bol in care punem apa...
Scoatem pieptul de pui din marinata si stergem excesul de sos. Taiem marunt branza gorgonzola. Pregatim aragazul si o tigaie grill. Cand tigaia este incalzita asezam bucatile de piept de pui si le lasam timp de 4 minute. Intoarcem bucatile de pui si pe cealalta parte si le lasam 3-4...
Pregatim aragazul si o tigaie mare. Punem baconul in tigaie si il prajim pe ambele parti, pana cand devine auriu. Scoatem baconul prajit din tigaie, pe o farfurie. Tocam ceapa solzisori.Peste grasimea din tigaie punem 2 linguri de ulei de masline. Adaugam ceapa. Condimentam cu...
Incalzim cuptorul. Pregatim o tava pentru cuptor, in care punem hartie de copt. Zdrobim usturoiul. Aranjam ciupercile in tava, cu locul in care a fost piciorul in jos si introducem tava in cuptorul incalzit pentru aproximativ 45 de minute. Dupa 45 de minute, scoatem tava din cuptor si...
Tocam marunt ceapa. Pregatim aragazul si o tigaie antiaderenta in care punem uleiul. Adaugam ceapa, amestecam si calim pana cand aceasta devine usor transparenta Punem ciupercile si calim pana cand acestea devin moi. Inchidem aragazul si lasam compozitia sa se racoreasca. Punem tonul...
Salam de biscuiţi, reţetă video Pregatim o cratita in care punem zaharul. Adaugam praful de cacao si apa si omogenizam Pregatim aragazul. Punem cratita cu zaharul, apa si cacao pe aragaz si amestecam. Lasam sa fiarba pana cand obtinem un sirop. Taiem untul in cubulete. Punem untul...
Tocam marunt ceapa. Taiem morcovul in rondele subtiri. Taiem ardeiul in fasii. Tocam fin usturoiul. Pregatim aragazul si o cratita in care punem uleiul. Adaugam ceapa, morcovul si ardeiul. Amestecam si calim timp de 3 minute. Punem usturoiul si boia. Amestecam si calim timp de 1...
Radem feliile de dovleac. Incalzim cuptorul.Pregatim aragazul si o cratita mica in care punem vinul, 2 linguri de zahar, un varf de lingura de scortisoara si miezul de nuca, amestecam si lasam sa fiarba timp de 10 minute. Dupa cele 10 minute de fierbere, inchidem focul la cratita cu nuci....
Taiem telina in cubulete. Taiem ceapa in bucati mari. Tocam morcovii in rondele. Taiem cartofii in cubulete. Curatam merele de seminte si le taiem in bucati mari. Taiem feliile de dovleac in cuburi mari. Pregatim aragazul si o cratita in care punem uleiul. Adaugam in cratita ceapa, morcovul,...
Taiem gutuile in felii groase de 2-3 cm. Curatam fiecare felie de seminte si de partea tare din apropierea acestora. Pregatim aragazul si o tigaie in care punem uleiul. Cand uleiul s-a incalzit punem in tigaie feliile de gutuie pregatite si le lasam sa se rumeneasca putin.Intoarcem gutuile si...
Incalzim cuptorul. Punem praful de copt peste faina si omogenizam. Radem merele pe razatoarea mare. Pregatim un bol mare in care punem ouale. Adaugam un sfert de lingurita de sare si batem bine ouale cu ajutorul mixerului. Punem zaharul si zaharul vanilat si continuam sa mixam pana cand...
Incalzim cuptorul.  Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa la fiert. Punem sare in apa si lasam sa fiarba. Cand apa cu sare fierbe, adaugam conopida si lasam sa fiarba maxim 15 minute. Batem bine ouale. Punem smantana peste ouale batute si amestecam bine. Pregatim o...
Zdrobim usturoiul intr-un bol in care vom pregati marinata pentru pui. Peste usturoi punem laptele si sare si amestecam. Punem pulpele de pui in amestecul de lapte si usturoi si le lasam in frigider acoperite timp de minim o ora. Dupa o jumatate de ora incalzim cuptorul. Punem mustarul...
Pregatim aragazul. Pregatim o cratita mare in care punem apa, adaugam sare si lasam sa fiarba. Tocam ceapa marunt. Taiem rosiile in cubulete mici. Zdrobim usturoiul. Cand apa fierbe, punem spanacul. Adaugam spanacul in reprize, daca nu are loc toata cantitatea (pe parcurs se...
Tocam marunt ceapa. Taiem fin usturoiul. Tocam ardeiul in cubulete mici. Pregatim aragazul si o cratita. Punem uleiul in cratita.Adaugam ceapa si calim timp de 1-2 minute. Punem usturoiul si mai calim 1-2 minute, amestecand. Adaugam ardeiul tocat, amestecam si calim pana cand...
Afisate 61 - 90 din 106 retete    
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking