Intr-un vas mic am adaugat drojdia cu zaharul si le-am incorporat bine.Peste ele am adaugat laptele batut si am omogenizat bine.
In alt vas adaugam cele doua oua, margarina, untura si sarea peste care adaugam compozitia de mai sus si incorporam bine.
Peste compozitia omogenizata...
Intr-un bol am adaugat faina, in alt vas mic am adaugat laptele caldut si am dizolvat drojdia pe care apoi am adaugat-o in vasul cu faina , framantam putin si apoi adaugam celelalte ingrediente si framantam pt circa 15 minute dupa care o lasam la...
Intr-un vas adaugam faina, zaharul, oul , galbenusul si doua linguri de ulei.
Framantam bine si trebuie sa rezulte un aluat elastic si lucios.
Lasam la odihna pt 30 min .
Intindem o foaie subtire si formam linii cu instrumentul de taiat pizza...
Am spalat carnea , slanina si am tocat-o.
Apoi intr-un vas foarte mare am adaugat carnea peste care am adaugat toate mirodeniile de mai sus .
Toate mirodeniile le-am pus dupa gust am adaugat apa pentru a nu fi...
Am spalat pulpele si le-am taiat in doua si le-am pus la fiert in 2 litri apa .
Cand au inceput sa fiarba le-am spumuit si am adaugat legumele curatate dar intregi .
Cand au fost fierte le-am scos si le-am pasat cu robotu de bucatarie iar apoi le-am adaugat in zeama...
Intr-un bol am cernut faina si am amestecat praful de sare si praful de copt.
Apoi adaugam margarina si am inceput sa o incorporez in faina , iar apoi am adaugat celelalte ingrediente si am framantat pana mi-a rezultat un aluat elastic si lucios care nu mi...
Am mixat ouale cu praful de sare si indulcitorul pana au devenit spuma, apoi am adaugat branzica si am continuat sa mixez, apoi pe rand adaug esenta, iaurtul si taratele de ovaz amestecate cu praful de copt si am mixat inca 2 minute
Lasam totul la odihnit 30 min dupa care punem in...
Intr-un bol am mixat ouale cu praful de sare si apoi in 2 etape am adaugat zaharul si le-am batut pana ce si-au dublat volumul.
Adaugam apa minerala si faina o amestecam cu praful de copt iar apoi in etape adaugam faina
Intr-o tava de copt tapetata cu hartie de copt si bordurile le-am uns...
Am batut ouale cu rasatura de lamaie si portocala si sarea , le-am batut spuma cu telul si apoi am adaugat laptele.
Apoi treptat am am adaugat faina pana ce compozitia mi-a rezultat densa si nu lichida.
Intr-o tigaie am adaugat 3 picaturi de ulei dupa...
Intr-un vas micut punem gelatina cu un pahar de apa calduta si lasam pana la momentul folosirii.
Pregatim crema unde intr-un vas adaugam cele 5 galbenusuri, 2 lg faina, zaharul esenta si amestecam cu telul si incet incet adaugam laptele si batem bine pana ce nu mai avem cocoloase.
Pune...
Batem ouale spuma dupa care incorporam branza de vaci si batem totu pana se omogenizeaza.
Incorporam esenta , indulcitorul lichid si tarata de ovaz si batem bine totul.
La sfarsit adaugam praful de copt stins in zeama se lamaie si continuom sa...
Intr-un bol am adaugat laptele si fulgii de cocos si am amestecat pana am obtinut o pasta densa nu moale.
Am invelit vasul in folie alimentara si am dat la frigider pt 30 min.
Cand este destul de rece si se poate modela formam bilute...
Batem ouale spuma tare dupa care adaugam indulcitorul si continuam sa amestecam.
Apoi adaugam branzica de vaci si batem bine pana se omogenizeaza compozitia, adaugam esenta, praful de copt si iaurtul si batem bine pana se incorporeaza totul
La sfarsit adaugam tarata de ovaz si...
Intr-un vas se adauga faina si facem o gaura in mijloc unde adaugam rasatura de portocala si lamaie, sarea, oul si separat dizolvam drojdia in apa minerala preferabil calduta si apoi o adaugam in mijloc si framantam pana obtinem un aluat lucios si elastic, pe timpul framantarii am...
Pregatim blatul ,unde se amesteca toate ingredientele de mai sus ,unde obtinem o compozitie densa pe care o lasam 30 min la odihna pt a se unfla taratele.
Pe o tava de copt invelita cu hartie adaugam jumatate din compozitie si o dam la cuptor pana nu mai este asa lichida, pt circa 10 min....
Incalzim laptele dar nu foarte fierbinte.
Intr-un vas punem faina ,zaharul si cel vanilat,margarina si drojdia dizolvata in putin lapte caldut.
Peste toate aceste ingrediente adaugati laptele si framantati pana obtineti un aluat lucios si nelipicios. Daca este lipicios mai adaugati faina....
Spalam cartofii si ii punem la fiert pana ce acestia sunt fierti destul de bine.
Odata fierti curatam coaja si ii pasam ca la piure.
Intr-un recipient cu apa calduta dizolvam drojdia.
Intr-un vas unde vom framanta adaugam faina si...
Incepem prin a prepara sosul care trebuie sa fiarba la foc mic si cu cat mai mult timp cu atat mai bun iese la gust.
Curatam legumele, ceapa , morcovul si telina , le tocam marunt si le adaugam in oala in care vom face sosul, e indicat sa fie un vas cu...
BLATUL
Separam albusurile de galbenusuri, albusurile le batem spuma tare, peste care adaugam cate o lingura de zahar si amestecam pana cand albusurile devin tari si lucioase. ATENTIE: daca nu batem albusurile tari blatul nu va iesi pufos.
Separat galbenusurile le amestecam cu...
Se spala merele si se dau prin razatoarea mare iar apoi scurgem zeama lasata de acestea. Adaugam zaharul si scortisoara si amestecam bine.
In tava de la aragaz punem hartie de copt si incepem cu un strat de foi si apoi mere si asa continuom pana terminam foile si umplutura.
Ultimul strat il...
Intr-un bol adaugam cele 9 linguri de tarate , apoi ouale si batem putin, apoi iaurtul , praful de copt si celelalte ingrediente si amestecam bine.
Lasam 30 min la odihnit, asa se inmoaie taratele.
In formele pt muffin ( eu cu un pensonas cu foarte...
Am dat pe robot carnea, cartoful si usturoiul le asezam intr-un vas unde adaugam ouale, vegeta, piperul si am amestecat, iar apoi am adaugat cele 2 linguri de faina si am continuat sa amestec.
Pregatim tigaia unde adaugam putin ulei, si facem parjolutele,...
Se curata ceapa si se toaca marunt , se pune in oala cu putin ulei pana ce se caleste putin.
Odata calita ceapa adaugam sosul de rosii sau 3 linguri de bulion si se lasa sa se caleasca impreuna 5 minute.
Spalam mazarea si o punem in calitura cu sosul de rosii,...
Intr-un vas amestecam carnea de pui si vita si incepem sa adaugam ouale, vegeta, piperul si legatura de marar si amestecam.
Ca sa o fac pt regimul meu DUKAN am pus tarate de ovaz in loc de pesmet . Am amestecat pana am...
Cernem faina intr-un bol unde facem o gaura in mijloc unde adaugam sarea , zaharul si intr-un vas cu apa calduta punem drojdia la dizolvat si apoi o rasturnam in gaura fainii si incepem sa framantam, mai adaugam putina apa calduta si incepem sa framantam bine, dupa...
Se bat ouale cu praful de sare, se adauga apa minerala, coaja de lamaie si portocala si continuam sa amestecam, apoi adaugam faina putin cate putin si compozitia trebuie sa rezulte o compozitie densa dar nu prea lichida.
Daca compozitia e prea groasa mai diluam cu...
Se cerne taratele de ovaz. Apoi se amesteca cu praful de copt si amidonul.
Albusurile se bat spuma tare.
Galbenusurile le mixam cu indulcitorul praf si esentele plus coaja, peste care se adauga laptele, iar apoi amestecul de tarate.
Peste compozitia de galbenusuri...
Curatam , spalam si indepartam semintele la ardei.
Indepartam orice fel de grasime de pe piept si il taiem bucatele la fel si cu vita.
Curatam si spalam toate legumele.
Pregatim robotul de bucatarie unde vom toca toate...
Intr-un bol cerneti faina unde adaugati zaharul , sarea si dojdia dizolvata in laptele caldut.
Incepem sa adaugam cate un ou pana terminam cele 6 oua si framantam bine, adaugam laptele si continuom sa framanta dupa care adaugam untul care este moale, sau...
Intr-un bol unde vom framanta aluatul cernem faina si facem o gaura pe mijloc.
Intr-un vas batem cele 5 galbenusuri cu zaharul, adaugam apa minerala, coaja de lamaie si de portocala, sarea. Le batem si le lasam pe foc sa se incalzasca putin, foarte putin.
Incalzim si apa minerala pt...