Ingrediente
- ardei kapia
- sare
- pungi pentru congelator
Mod de preparare
Se aleg ardeii kapia din cei rosii,proaspeti si foarte sanatosi.Se coc pe gratar sau pe o tava metalica direct pe aragaz.
Se coc pe toate partile.Cand sunt copti se pun intr-un lighean,se pune putina sare pe ei si se acopera cu un capac.La fel se procedeaza cu toti pana se termina de copt.
Se decojesc frumos de coji,se curata de seminte avand grija sa ne spalam doar mainile in apa nu ardeii.
Se respecta aceasta conditie deoarece le ramane o aroma cum au fost copti minunata.
Se lasa la scurs intr-o strecuratoare cateva ore.
Se pun in pungi atati cat consumam la o masa.
Eu am pus cate 6 bucati intr-o punga noi fiind trei persoane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei kapia copti pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (10)
|