Barcute cu branza - Pide - Pizza turceasca

Postat de Corina33 in Pizza
23 Noi 2014 | 22411 vizualizari
Barcute cu branza - Pide - Pizza turceasca

Se fac foarte usor, sunt gata in maxim o ora si sunt foarte gustoase. Eu le-am facut cu branza, dar umplutura poate varia: puteti pune carne tocata cu ceapa si ardei, carnati sau ceapa si bacon.

Ingrediente

  • Ptr aluat:
  • 250 g faina
  • 80 ml lapte
  • 50 g unt
  • 1 ou
  • 15 g drojdie
  • 1 lingura ulei de maline
  • 1/2 lingurita sare
  • un varf de cutit de zahar
  • Ptr umplutura:
  • 150 g branza telemea
  • 150 g cascaval ras
  • 1 lingura parmezan razuit
  • 1 ou

Mod de preparare

Pentru aluat : turnam faina si sarea intr-un bol. Drojdia o amestecam bine cu zaharul intr-o canita pana se lichefiaza. Topim untul in laptele caldut, apoi il turnam peste faina. Adaugam oul, uleiul de masline si drojdia si framantam bine 5-6 minute pana obtinem un aluat neted si nelipicios. Il lasam deoparte acoperit cu un prosop.

Pentru umplutura: batem oul intr-un castronel, adaugam cascavalul, parmezanul si telemeaua sfaramata sau data prin razatoarea mare. Amestecam bine si punem deoparte.

Preincalzim cutorul la 180 de grade.

Impartim aluatul in 3 partii egale. Pe masa infainata intindem pe rand cate o bucata de aluat dandu-i forma ovala. Impaturim partile laterale de 2-3 ori pana se unesc varfurile. Punem in mijloc o treime din umplutura si o intindem pana la margini. Asezam pide in tava tapetata cu hartie de copt. Procedam la fel cu celelalte doua.

Se dau la cuptorul incins pentru 15-20 de minute la 200 de grade pana se rumenesc usor marginile.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Barcute cu branza - Pide - Pizza turceasca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Ciabatta "Caprese"

Postat de licurici_lra

Ciabatta "Caprese"

Am taiat painea in 4 bucati, mozzarella si rosia rondele, iar frunzele de busuioc le-am rupt in bucati mai mici. Am pus ulei de masline pe fiecare bucata de paine, apoi busuiocul,...

Citeste continuarea

Mini pizza cu carnaciori de bere si mozzarella gourmet by Delaco

Postat de AlexTeacher

Mini pizza cu carnaciori de bere si mozzarella gourmet by Delaco

Dizolvati drojdia in apa calduta si zahar; Puneti faina intr-un bol si peste aceasta adaugati drojdia dizolvata in apa; Amestecati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.11.2014, 17:08
Ce faine-s si ce bune or fi!
la 23.11.2014, 17:08
la 23.11.2014, 17:12
ce faine sunt si astea le-am facut si eu
la 23.11.2014, 17:17
Ce frumoase ti-au iesit!
la 23.11.2014, 17:17

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking