Cannelloni cu branza dulce stafide si smantana

Postat de Constelatialeu in Cannelloni
4 Mar 2013 | 13836 vizualizari
Cannelloni cu branza dulce stafide si smantana

E prima data cand incerc asa ceva,la aspect mai lasa de dorit dar gustul e delicios.

Ingrediente

  • 340 g branza dulce
  • 200 g zahar
  • 100 ml smantana groasa ( doua linguri pline)
  • 1 plic zahar bourbon
  • 6 oua ( au fost din cele mici)
  • 100 frisca lichida
  • 150 g stafide
  • 16 bucati cannelloni
  • 100 ml lapte

Mod de preparare

Branza cu 150 g zahar se amesteca bine,se adauga 4 oua si zaharul bourbon,apoi stafidele.Se umplu tubuletele de cannelloni si se aseaza in vas termorezistent.Se pregateste sosul care vine turnat peste cannelloni din smantana cu 50 g zahar ,2 oua,se amesteca bine,apoi se adauga frisca lichida si laptele.

Se toarna amestecul peste cannelloni si se da la cuptor cu foc moderat cca45-50 min.

Se servesc calde sau reci sunt la fel de bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza dulce stafide si smantana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cannelloni cu ricotta si spanac

Postat de caroline

Cannelloni cu ricotta si spanac

Spanacul il spalam si il punem la fiert in apa fierbinte cu sare . Cand a fiert , il punem intr-o sita astfel incat sa se scurga bine de apa de fierbere .  Punem o tigaie cu putin ulei ,...

Citeste continuarea

Cannelloni

Postat de caroline

Cannelloni

Preparam umplutura:   1.  Ceapa o curatam de coaja, o spalam si o tocam marunt. Morcovii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi mici. 2.  Punem o tigaie la foc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.03.2013, 14:26
Fie, fără carne, cum zici tu Mă faci să mă duc să gătesc, ca să nu zică lumea că stau degeaba.
la 04.03.2013, 14:30
Poate intr-o buna zi o sa incerc si cu carne,dar strig ''orzul pe gaste'',prefer un gratar,o coasta,doua...
la 04.03.2013, 14:36
la 04.03.2013, 14:39
ah ce buuuuuun
la 04.03.2013, 14:45
Foarte bune,incearca si cu carne,nu vei regreta!!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking