Cannelloni cu branza dulce stafide si smantana

Postat de Constelatialeu in Cannelloni
4 Mar 2013 | 13891 vizualizari
Cannelloni cu branza dulce stafide si smantana

E prima data cand incerc asa ceva,la aspect mai lasa de dorit dar gustul e delicios.

Ingrediente

  • 340 g branza dulce
  • 200 g zahar
  • 100 ml smantana groasa ( doua linguri pline)
  • 1 plic zahar bourbon
  • 6 oua ( au fost din cele mici)
  • 100 frisca lichida
  • 150 g stafide
  • 16 bucati cannelloni
  • 100 ml lapte

Mod de preparare

Branza cu 150 g zahar se amesteca bine,se adauga 4 oua si zaharul bourbon,apoi stafidele.Se umplu tubuletele de cannelloni si se aseaza in vas termorezistent.Se pregateste sosul care vine turnat peste cannelloni din smantana cu 50 g zahar ,2 oua,se amesteca bine,apoi se adauga frisca lichida si laptele.

Se toarna amestecul peste cannelloni si se da la cuptor cu foc moderat cca45-50 min.

Se servesc calde sau reci sunt la fel de bune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu branza dulce stafide si smantana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cannelloni cu carne de curcan

Postat de Ela68

Cannelloni cu carne de curcan

1. Ceapa tocata marunt, usturoiul taiat si morcovul ras se calesc in putin  ulei, dupa care se adauga carnea si se lasa pana se evapora complet apa rezultata. Punem apoi rosiile, sarea,...

Citeste continuarea

Cannelloni cu ricotta si spanac

Postat de caroline

Cannelloni cu ricotta si spanac

Spanacul il spalam si il punem la fiert in apa fierbinte cu sare . Cand a fiert , il punem intr-o sita astfel incat sa se scurga bine de apa de fierbere .  Punem o tigaie cu putin ulei ,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.03.2013, 14:26
Fie, fără carne, cum zici tu Mă faci să mă duc să gătesc, ca să nu zică lumea că stau degeaba.
la 04.03.2013, 14:30
Poate intr-o buna zi o sa incerc si cu carne,dar strig ''orzul pe gaste'',prefer un gratar,o coasta,doua...
la 04.03.2013, 14:36
la 04.03.2013, 14:39
ah ce buuuuuun
la 04.03.2013, 14:45
Foarte bune,incearca si cu carne,nu vei regreta!!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking