Chiftelute din naut

Postat de nico15 in Aperitive / Garnituri
12 Apr 2013 | 4440 vizualizari
Chiftelute din naut

Ingrediente

  • 150 g de naut
  • 1 ceapa,
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel, marar
  • 1 lingurita de chimen macinat
  • ½ lingurita de curcuma(turmenic)
  • 1 lingurita de boia dulce
  • Sare, piper
  • Ulei pentru prajit

Mod de preparare

 Nautul se pune cu o seara inainte la inmuiat in apa rece. A doua zi se scurge bine de apa si se va mixa in robot impreuna cu ceapa, patrunjelul, marar, usturoiul, ceapa verde.

Trebuie sa rezulte o pasta consistenta. In aceasta vom adauga condimentele: chimenul macinat, curcuma, boia dulce, piper si vom gusta de sare. Daca sunt prea apoase adaugam si doua felii de paine fara coaja.

Incingem uleiul si format chiftele pe care le vom praji, se scot si se lasa in asteptare, acestea se pot servi atat reci cat si calde. Se pot servi cu diferite sosuri dupa preferinat fiecaruia(de usturoi, Bechamel, Ketch-up, sau sos dulce-acrisor).

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute din naut" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chiftelute din naut cu somon

Postat de simona72

Chiftelute din naut cu somon

Nautul se pune de seara pana dimineata la inmuiat cu apa si 1 lingurita bicarbonat de sodiu. Dupa ce nautul s-a umflat il spalam in cateva ape. Il punem la fiert pana boabele sau inmuiat. Lasam...

Citeste continuarea

Chiftelute de post, din naut si legume

Postat de privatelaura

Chiftelute de post, din naut si legume

Curatam si spalam ceapa, ardeiul, usturoiul, le tocam marunt. Spalam patrunjelul si il tocam marunt. Spalam si feliem ciupercile. Nautul il mixam cu blenderul, adaugand un pic de ulei de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.04.2013, 21:58
Imi plac foarte mult! La favorite cu ele! Daca nu am curcuma sau turmeric e vreo problema?
la 12.04.2013, 22:33
Nu Patricia nu este nici o problema poti sa adaugi tot ce doresti tu. Daca doresti sa achizitionezi curcuma/ tuemenic poti intra pe www.pastaidevanilie.ro si gasesti acolo tot ce iti doresti.
la 12.04.2013, 23:03
Multumesc!!!
la 13.04.2013, 09:11
curcuma am un plic dstul de mare si zace nefolosit..sincer nici nu stiu la ce sa-l folosesc..in combinatie cu ce..???Arata tare bine chiftelutele tale!!
la 13.04.2013, 20:49
Multumesc multtttttttttttttt.
Poop,
Nico

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking