Ciorba de burta

Postat de reisnaor_2006 in Ciorbe
13 Iul 2014 | 4854 vizualizari
Ciorba de burta

Ingrediente

  • 1 kg burta fidelute
  • 2 cuburi Knoor de vita
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 2 foi de dafin
  • 4 galbenusuri
  • smantana
  • otet
  • sare
  • piper
  • 4 catei usturoi pisati
  • ardei iute

Mod de preparare

Prima data am scos burta din punga si am taiat-o mai mica pentru a fi mai usor de luat cu lingura,am spalat-o,am calit tot zarzavatul ras si am adaugat in oala foile de dafin,sarea,piperul,burta fidelute si apa.

Am lasat-o la fiert 1 ora la foc potrivit,dupa care am adaugat 2 lg de otet,am amestecat,cuburile de knoor.Smantana am amestecat-o cu galbenusurile si am adaugat-o in ciorba(am pus otetul prima data si nu s-a mai branzit ciorba). Cateii de usturoi i-am pisat si i-am adaugat in ciorba,am potrivit-o de sare si piper si am stins focul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa

Postat de Bucataras

Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa

Iata cum se prepara Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa: Pentru uleiul de morcov, încingeți uleiul de floarea soarelui într-o tigaie și...

Citeste continuarea

Ciorba de burta express

Postat de Ksenya

Ciorba de burta express

Se pune burta la fiert cu stockul de legume pentru 20 minute. intre timp calim morcovul in cele 2 linguri de ulei; cand a inceput sa aiba culoare portocalie intens spre aramiu, dam deoparte....

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.07.2014, 11:57
Nu am mancat niciodata
la 13.07.2014, 12:05
la 13.07.2014, 12:12
la 13.07.2014, 12:15
Nu am mancat niciodata dar toata lumea o lauda!
la 13.07.2014, 12:28
sa stii ca nu zici rau chiar n-am mai mancat demult

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking