Ciorba de burta light

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
20 Mai 2012 | 5570 vizualizari
Ciorba de burta light

Pe vremuri era destul de dificil sa prepari o ciorba de burta . Iti venea sa pleci in lume pana curatai , fierbeai si taiai burta de vita . Acum cumperi burta prefiarta . In mai putin de o ora ai ravnita ciorba pe masa . De data asta am dorit sa fie mai usoara , cu zeama nu prea consistenta .

Ingrediente

  • 1kg burta vita fideluta
  • 1 os vita
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 felie telina
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 lamaie -zeama
  • 1 ou
  • 1 pahar smantana slaba
  • 2 linguri mustar iute
  • 3 ardei iuti
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Curatati si spalati legumele .
  2. Puneti la fiert in apa cu sare, osul de vita spart , burta , morcovul , telina ardeiul rosu-maruntit  ,si ceapa.[ eu am folosit oala sub presiune
  3. Dupa 40 min . scoateti capacul cu grija .
  4. Cu o paleta pescuiti osul , ceapa , telina si morcovul .Se vor gasi amatori sa le consume calde .
  5. Bateti un ou cu smantana si mustar . Diluati cu zeama fierbinte si turnati in supa + ardei Iute +zeama lamaie +usturoi taiat marunt.
  6. Morcovul fiert il taiati cuburi  si il puneti in ciorba .
  7. La sfarsit asezonati cu sare si piper .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta light" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Bors de peste

Postat de ralu_ca

Bors de peste

Presupunand ca aveti deja pestele curatat, trecem la curatat ceapa, morcovii si cartofii. Intr-o oala punem putin ulei la incins, apoi adaug ceapa si morcovul , calindu-le pentru cateva...

Citeste continuarea

Bors de urzici cu fasole

Postat de Ksenya

Bors de urzici cu fasole

Tocam ceapa si o punem in ulei la calit cu putina sare si jumatate de cescuta apa, cand ceapa devine sticloasa adaugam radacinoasele date prin razatoare, lasam totul la inabusit la foc mic cca 7...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.05.2012, 00:15
la 20.05.2012, 07:41
Oricand o ciorba de burta e bine venita Miha si varianta ta imi place mult !!! Trebuie sa pun si eu mustar ca nu am incercat pina acum Te tzuc !
la 20.05.2012, 08:01
treaba cu mustarul nici eu n-o siam
la 20.05.2012, 09:23
buna
la 20.05.2012, 09:47
Tare bine arata!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking