Ciorba de burta light

Postat de mihaelar63 in Ciorbe
20 Mai 2012 | 5583 vizualizari
Ciorba de burta light

Pe vremuri era destul de dificil sa prepari o ciorba de burta . Iti venea sa pleci in lume pana curatai , fierbeai si taiai burta de vita . Acum cumperi burta prefiarta . In mai putin de o ora ai ravnita ciorba pe masa . De data asta am dorit sa fie mai usoara , cu zeama nu prea consistenta .

Ingrediente

  • 1kg burta vita fideluta
  • 1 os vita
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 felie telina
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 ardei rosu
  • 1 lamaie -zeama
  • 1 ou
  • 1 pahar smantana slaba
  • 2 linguri mustar iute
  • 3 ardei iuti
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Curatati si spalati legumele .
  2. Puneti la fiert in apa cu sare, osul de vita spart , burta , morcovul , telina ardeiul rosu-maruntit  ,si ceapa.[ eu am folosit oala sub presiune
  3. Dupa 40 min . scoateti capacul cu grija .
  4. Cu o paleta pescuiti osul , ceapa , telina si morcovul .Se vor gasi amatori sa le consume calde .
  5. Bateti un ou cu smantana si mustar . Diluati cu zeama fierbinte si turnati in supa + ardei Iute +zeama lamaie +usturoi taiat marunt.
  6. Morcovul fiert il taiati cuburi  si il puneti in ciorba .
  7. La sfarsit asezonati cu sare si piper .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta light" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciorba de rosii cu dovlecel si crutoane aromatizate

Postat de merisor67

Ciorba de rosii cu dovlecel si crutoane aromatizate

Punem un vas cu apă la fiert, iar la primul clocot adăugăm o lingură sare și amestecăm intens până aceasta se dizolvă. Adăugăm apoi roșiile bine spălate și le lăsăm 2-3...

Citeste continuarea

Ciorba ardeleneasca de cartofi cu os afumat

Postat de mihaelar63

Ciorba  ardeleneasca  de cartofi cu os afumat

Osul se opareste cu apa clocotita apoi se pune la fiert (apa  sa-l acopere). Legumele se curata si se spala. Ceapa morcovul, patrunjelul radacina si Kapia se taie cubulete si se pun la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.05.2012, 00:15
la 20.05.2012, 07:41
Oricand o ciorba de burta e bine venita Miha si varianta ta imi place mult !!! Trebuie sa pun si eu mustar ca nu am incercat pina acum Te tzuc !
la 20.05.2012, 08:01
treaba cu mustarul nici eu n-o siam
la 20.05.2012, 09:23
buna
la 20.05.2012, 09:47
Tare bine arata!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking