Bors din carne de miel
Postat de panacris
Carnea se spală, se porționează și se pune la fiert în apă rece, cu puțină sare, cca. 25 de minute la foc mediu, semiacoperit. Se spumează la nevoie. Între timp, mațele de...
Citeste continuareaSavurați un bol cald de ciorbă de varză, o supă tradițională românească, plină de arome autentice. Descoperiți rețeta cu varză și legume proaspete, perfectă pentru mesele de familie. Delicioasă și hrănitoare. Pentru Ciorba de varza, o mancare savuroasa din legume ai nevoie de urmatoarele ingrediente: varza, ceapa, morcovi, ardei, rosii, condimente.
Ingrediente
Mod de preparareIata cum se prepara Ciorba de varza, o mancare savuroasa din legume Legumele se curata si se spala. Ceapa se toaca marunt. Ardeiul se taie cubulete. Un morcov se taie rondele, ceilalti morcovi se dau pe razatoare sau se pun in robotul de bucatarie. Rosiile se taie marunt sau se pun in robotul de bucatarie. Varza se taie fasii, pe verticala. Intr-o oala se pun 2 l de apa cu sare la fiert. Se pune varza si se lasa sa fiarba pana se inmoaie bine. Ceapa, ardeiul, morcovul taiat rondele se pun in putin ulei incins sa se caleasca, apoi se adauga in oala peste varza. Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga rosiile, morcovul dat pe razatoare si cimbru, sare, piper. Se mai lasa putin si se adauga amidonul amestecat cu galbenusul si 4 linguri de apa rece. Dupa 5 minute se opreste focul. O alta mancare savuroasa este si cea de Ciorba de varza cu carnati si sorici sau Ciorba cu varza murata si ciolan afumat, o mancare savuroasa si satioasa. Merge de minune cu niste Ardei iuti in otet. Pofta buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza, o mancare savuroasa din legume" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de panacris
Carnea se spală, se porționează și se pune la fiert în apă rece, cu puțină sare, cca. 25 de minute la foc mediu, semiacoperit. Se spumează la nevoie. Între timp, mațele de...
Citeste continuareaPostat de Dya
Carnea, bine spălată, o punem la fiert într-o oală de 5 litri. După ce începe să fiarbă, adunăm spuma formată ori de cate ori este necesar. Adăugam legumele (taiate...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|