Coaste de porc la cuptor cu fasole rosie

Postat de Constelatialeu in Mancaruri cu carne
5 Feb 2014 | 4663 vizualizari
Coaste de porc la cuptor cu fasole rosie

Asa mi-a traznit,asa am facut......satisfacuta mai mult eu,baietii au cam mustacit la fasolea rosie...e prea ''urata'' a zis Leone al meu...

Ingrediente

  • 700 g costita proaspata
  • 1 cutie fasole rosie -400 g
  • 1 pahar bere
  • condimente pentru carne de porc
  • 3 cepe de apa mari
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Bucata de costita proaspata o crestam si o imbracam in condimente,cu ajutorul unor scobitori formam un fel de cosulet.Asezam costita intr-un vas de yena,in care am pus putin ulei de masline,turnam in interiorul cosuletului un pahar cu bere si dam vasul la cuptor la foc moderat cca 1 ora si 1/2 .Cu 20 min inainte sa scoatem costita de la cuptor,taiem ceapa pestisori si o calim ,cand s-a inmuiat suficient adaugam lingura de bulion,sare si piper,amestecam si turnam cutia cu fasole rosie cu tot cu zeama.

Lasam sa fiarba cca 20 min.Scoatem costita din cuptor ,o portionam si adaugam garnitura de fasole rosie.

Am servit cu o salata de varza acra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste de porc la cuptor cu fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tochitura cu mamaliga

Postat de licurici_lra

Tochitura cu mamaliga

Se pune apa cu sare pentru mamaliga. Cand fierbe, se adauga malaiul si se amesteca sa nu se formeze cocoloase, apoi se lasa cateva minute pana fierbe. La sfarsit, se adauga branza rasa de...

Citeste continuarea

Tocana banateana cu galuste si carne de porc

Postat de sufletista

Tocana banateana cu galuste si carne de porc

In untura topita adaugam bucatile de carne, acoperim cu un capac si lasam pana ce se albeste carnea; dupa ce s-a prajit putin carnea, adaugam ceapa tocata marunt, morcovul taiat rondele....

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.02.2014, 19:31
Nici ca se putea ceva mai bun!
la 05.02.2014, 19:31
Dacă a fost cu bere, a fost super. I-a spune-i tu leuţului tău că şi fasolea are rostul ei, mai ales lângă ciolan ori coaste.
la 05.02.2014, 19:35
aici e de Dia
la 05.02.2014, 19:39
Bun bun
la 05.02.2014, 19:40
Interesant și gustos!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking