Cotlete ca in " Hateg"

Postat de brunetica in Mancaruri cu carne
14 Noi 2011 | 3270 vizualizari
Cotlete ca in " Hateg"

O mancare foarte delicioasa si satioasa. Dragi bucatarasi am facut foto la cartea cu reteta pentru a va arata si voua cartea mea. Imi cer mii de scuze , nu vreau sa fie o confuzie. Am rescris reteta exact cum am facut-o eu, cuvant cu cuvant , dar vad ca nu o pot modifica.

Ingrediente

  • 1 kg. cotlete de porc
  • 50 g. kaizer 
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 2 rosii
  • 150 ml. ulei de masline
  • sare
  • boia picanta
  • patrunjel
  • 100 g. smantana

Mod de preparare

Am prajit cotletele in uleiul incins de masline.

Am curatit ceapa , am taiat-o marunt,  am  calit-o  in ulei cu kaizerul taiat felioare.

Am taiat  rosiile felii , ardeii fideluta si le-am adaugat peste ceapa si slaninuta.

Am presarat  sare si boia dupa gust si inabusi totul 25 minunte la foc mediu.

Dupa ce s-au inmuiat toate legumele int-o tava am format un pat de legume peste care am adaugat cotletele , samatana  , am mai pus un rand de legume si am  dat totul la cuptor pentru 25 minunte.

Patrunjelul ii sporeste savoarea.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete ca in " Hateg"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi cu carne si legume in straturi

Postat de timea

Cartofi cu carne si legume in straturi

Incepem cu cartofii pe care ii punem la fiert in coaja, in apa cu putina sare. Cand intra usor furculita in ei sunt fierti si ii luam de pe foc, scurgem apa si lasam cartofii la racit inainte sa...

Citeste continuarea

Musaca de cartofi

Postat de cristeena20

Musaca de cartofi

Pentru sos tocam ceapa marunt cu robotul impreuna cu usturoiul. O punem la calit cu ulei de masline si cand devine sticloasa adaugam carnea tocata. Amestecam si lasam sa se friga putin. Punem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.11.2011, 21:57
Ancuta, regula numarul 1: fara copy/paste din alte site-uri.
la 15.11.2011, 08:03
Draga Mihaiela reteta nu este copiata de pe nici un site , Stiu ca nu am voie sa copii. Am o carte de bucate foarte veche care din cand in cand mai incerc retete din ea, Vorbesc foarte serios, ( daca vreti pot sa va fac poze la carte si sa o arat)
la 15.11.2011, 09:31
Ancuta sunt convinsa ca acest text poate exista in vreo carte de bucate, Doar ca, probabil, din lipsa de timp, din viteza, l-ai luat din alta parte. Hai rescrie reteta, in stilul tau sa o putem aproba si sa vina fetele la masa, ca acus e pranzul.
la 15.11.2011, 10:45
Miha am facut poza la cartea mea din care am luat reteta, si sincer dimineata cand servesc cafeaua prefer sa imi rasfoiesc cartile de bucate . Am modificat reteta si am scris exact cum am facut eu cotletele dar nu pot sa fac mai nimic mai mult. Imi pare tare rau data viitoare o sa casc ochii de 7 ori inainte sa scriu o reteta ,
la 15.11.2011, 15:02

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking