Ingrediente
- 500 gr ficat vitel
- 100 ml lapte
- 3 cepe verzi
- 1 praz
- 1 ardei rosu gras
- 1/2 lingurita fulgi chili
- sare
- 100 ml ulei
- Patrunjel verde
Mod de preparare
Ficatul de vitel se tine macar o ora in lapte si inca una in apa rece .
Se calesc aceste legume .
Ficatul se scurge de apa si se feliaza bucati mari , grosime 2 cm .
Se caleste si ficatul langa legume .
Cand ficatul incepe sa-si schimbe culoarea se pune un pahar de apa .
Se fierbe sub capac la foc foarte mic pana scade apa si se formeaza un sos .
Sarea se adauga la sfarsit , astfel veti avea un ficat fraged .
Serviti ficatul cu verdeata insotit de garnitura preferata .
Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de vitel cu praz" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|