File de novac cu legume la cuptor

Postat de privatelaura in Peste
3 Aug 2012 | 13088 vizualizari
File de novac cu legume la cuptor

Ador pestele, iar daca mai are si legume pe langa, cu atat mai bine.

Ingrediente

  • 1 file peste novac
  • 2 ardei grasi (unul galben, unul rosu)
  • 2 morcovi
  • 1 buchet broccoli
  • patrunjel verde
  • zeama lamaie

Mod de preparare

Pestele se taie si se curata de sira, astfel ca sa obtinem un file.(eu mereu apelez la sotul eu sa fac operatiunea asta, eu nu reusesc).

Spalam carnea si o asezam intr-un vas termorezistent uns cu ulei masline.

Legumele le spalam, le curatam si le taiem julien ardeii, morcovii rondele, broccoli il desfacem in bucatele mici.

Asezonam carnea de peste cu sare, piper,oregano, zeama de lamaie si putin ulei de masline .

Deasupra asezam legumele taiate si presaram patrunjel tocat. Ah, ce frumos miroase...

Dam la cuptor pentru vreo 30-40 min. Servim cu un pahar cu vin alb rece (eu nu, dar sotul da :))

Daca ti-a placut reteta noastra "File de novac cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Salau pane

Postat de sufletista

Salau pane

Spalam pestele, il stergem cu un prosop de bucatarie, condimentam cu sare, piper si oregano dupa gust. Acoperim cu o folie tava si lasam 30 min. Intr-o farfurie batem ouale cu sare, piper,...

Citeste continuarea

Peste prajit cu sos de smantana

Postat de autodiag

Peste prajit cu sos de smantana

Pestele curatat, fara cap si coada, se spala si se da cu sare si piper. Se tavaleste prin faina si se prajeste in unt. Dupa ce este gata, se scoate pe o farfurie, iar in untul ramas se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.08.2012, 21:31
bun pestele tau cu legume
la 03.08.2012, 21:37
multumesc Merisor
la 03.08.2012, 21:55
joc de culori si arome, bravo!
la 03.08.2012, 22:01
super arata!
la 03.08.2012, 22:16
ce frumos le-ai aranjat

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking