Varza cu carne de porc la tuci
Postat de Ksenya
Intr-o oala de tuci, punem uleiul la incins, cand s-a incalzit suficient adaugam carnea si o rumenim. Cand este gata o scoatem separat intr-un castron. Adaugam ceapa in...
Citeste continuareaAceasta friptura nu lipseste niciodata din casa noastra in seara sfantului Craciun. Daca nu miroase a carnati si nu primesti colindatori nici nu simti sarbatoarea . Asa am invatat de la mama si bunica si asa fac si eu . Paradoxal pe cat e de simplu de preparat , pe atat de gustoasa este !!! Nu e interzis sa o prepari de cate ori ti-e pofta !!!
Ingrediente
Mod de preparareCarnatul se aseaza intreg in tava pe margini . Carnea se spala si se feliaza in felii de mai grosute de 2-3 cm.Se punein tava . Se adauga usturoiul taiat ,piper ,sare, ulei + apa sa acopere carnea si carnatul. Se da la cuptor pana carnea e patrunsa si carnatul rumenit , verificand din cand in cand sa nu se arda si adaugand putina apa daca e necesar. Am servit cu cartofi taranesti dar merge bine si cu pireu de cartofi. Nu uitati de muraturile preferate !!! Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura ardeleneasca de porc cu carnati -de Craciun" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de Ksenya
Intr-o oala de tuci, punem uleiul la incins, cand s-a incalzit suficient adaugam carnea si o rumenim. Cand este gata o scoatem separat intr-un castron. Adaugam ceapa in...
Citeste continuareaPostat de MotanLaOale
Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi ca pentru mancare. Se pun in apa rece. Carnea se taie cuburi potrivite. Ceapa se curata si se toaca marunt. Se incunge uleiul intr-o...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|