Paste cu fructe de mare
Postat de Sylvia
Pregatim inelele de calamar pe care le calim la foc mic timp de 15 minute impreuna cu telina taiata marunt si 2 catei de usturoi taiati lamele fine, putina sare si o jumatate...
Citeste continuareaPostat de Sylvia
Pregatim inelele de calamar pe care le calim la foc mic timp de 15 minute impreuna cu telina taiata marunt si 2 catei de usturoi taiati lamele fine, putina sare si o jumatate...
Citeste continuareaPostat de mihaelar63
orezul negru se pune la fiert 45 min . surimi se dezgheata , apoi se taie rondele . orezul dupa ce s-a fiert se amesteca cu ardeiul taiat cubulete ,ulei , otet si sosurile de soia si...
Citeste continuareaPostat de Brindusa
Mai intai se pregatesc crevetii, cam 500 g, decongelati si stersi ca sa nu fie uzi. Intr-o tigaie nu foarte mare, dar adanca, pune ulei sa se incinga foarte bine. Uleiul trebuie sa aibe o...
Citeste continuareaPostat de Sylvia
Am adaptat aceasta reteta dupa o reteta gasita pe net pentru noix de St Jacques care era cu smantana si ceapa si vin , eu am considerat ca ar da foarte bine si ceva picant si putin usturoi si am...
Citeste continuareaPostat de Bucataria_Portocalie
PREPARARE: Dezghetam bastonasele de surimi, le taiem cuburi, radem cascavalul, fierbem ouale, scurgem bine porumbul din conserva, taiem marunt ceapa, castravetii si ouale fierte. Intr-un bol mare...
Citeste continuareaPostat de luminita20_2006
Crevetii se lasa la dezghetat in frigider. Cand sunt gata se spala cu apa rece. Se pune intr-o tigaie ulei de masline si 2 catei de usturoi striviti cu lama cutitului, se adauga vinul si zeama de...
Citeste continuareaPostat de Oana
Eu am avut creveti si calamari congelati, asa ca i-am lasat sa se dezghete, apoi i-am spalat bine. Intr-un bol se amesteca zeama de lamaie cu vinul, condimentele, iar usturoiul se mixeaza bine cu...
Citeste continuareaPostat de Brindusa
Sosul: Se amesteca bine toate ingredientele (eventual intr-un bleneder). Inainte de a-l folosi gusta sosul, poate iti place mai sarat (adauga sos de soia) sau mai acru (adauga lamaie)....
Citeste continuareaPostat de Brindusa
Incalzeste o tigaie mare si pune uleiul. Adauga usturoiul si ardeiul iute. Amesteca la foc mediu pana cand usturoiul devine maroniu. Adauga crevetii si lasa cate 2 minute pe fiecare parte....
Citeste continuareaPostat de adriana65
Fasolea verde se curata si se rupe in bucati potrivite apoi se fierbe in apa cu sare. Dupa aproximativ 5 min. de cand a inceput sa fiarba se adauga si mazarea si se fierb in continuare inca 10 -...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|