Fructe de mare

Orez cu creveti si flori de dovlecel

Postat de lilik

Se curata ceapa si se pune la calit. Intre timp curatam si spalam florile si crevetii, dupa care le tocam. Lasam un crevet intreg ca sa  dea gust. Cand incepe ceapa sa se rumeneasca punem...

Citeste continuarea

Calamari umpluti la cuptor

Postat de lilik

Aprindeti cuptorul la 180°. Spalati calamarii si curatatii bine, taiati tentaculele si taiatile marunt. Intr-o tigaie puneti la calit usturoiul taiat fin ,apoi adaugati tentaculele taiate si...

Citeste continuarea

Surimi cu garnitura de orez

Postat de lia

Punem bastonasele de surimi in apa clocotita cu putina sare, pentru 2-3 minute, apoi le scoatem intr-un bol si stoarcem zeama de la ½ lamaie peste ele. Batem oul cu apa, faina si...

Citeste continuarea

Vinete cu fructe de mare

Postat de Cristi_Roman

Am incalzit bine tigaia solida, cu fund dublu, de paella, adusa din Valencia, nu am pus nici o picatura de ulei, si cand s-a incins bine am aruncat acolo vinetele taiate pe din doua, dar si un...

Citeste continuarea

Gustare rapida cu surimi

Postat de mihaelar63

rulourile de surimi se condimenteaza si se fierb in apa cu 2 felii de lamaie timp de 2 minute[daca le lasi mai mult se vor desface si vor arata ca taiteii] surimi se scurge se pune pe o...

Citeste continuarea

Branza cu creveti si marar

Postat de Corina33

Mararul se spala, se scurge si se toaca marunt. Se amesteca bine branza cu smantana si cu sucul de lamaie. Ca sa fie mai cremoasa se poate amesteca cu mixerul vertical. Se adauga mararul si...

Citeste continuarea

Orez negru cu creveti Sichuan

Postat de Sylvia

Preparare: pregatim un bait  amestecand toate ingredientele  pentru sos si lasam crevetii decorticati in acest bait  timp de minim 3 ore la rece. Pregatim apoi legumele si...

Citeste continuarea

Supa de scoici cu legume

Postat de Sylvia

 Preparare: spalam si curatam bine scoicile si le lasam minim 30 de minute in apa rece, le pregatim apoi alaturi de celelalte legume curatate.  Punem intr-un vas cu apa rece scoicile...

Citeste continuarea

Paella de Marisco

Postat de vik

Se prepara la fel ca si Paella de Bogavante

Citeste continuarea

Paella de Bogavante

Postat de vik

De obicei se foloseste o tigaie specifica , numita paellero, insa se poate pregati si intr-o tigaie normala, cu doua torti. Secretul unei paella buna nu consta in felul tigaii ci in prepararea...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking