Phad Thai
Postat de LeBlogPiquant
![](/uploads/modules/news/13502/300x200_phad-thai-63507.jpg)
Incingeti bine uleiul in wok. Prajiti alunele sfaramate cateva secunde, apoi scoteti-le pe o farfurie. Puneti in wok usturoiul si dupa cateva secunde adaugati ardeiul iute, si apoi taiteii...
Citeste continuareaPostat de LeBlogPiquant
Incingeti bine uleiul in wok. Prajiti alunele sfaramate cateva secunde, apoi scoteti-le pe o farfurie. Puneti in wok usturoiul si dupa cateva secunde adaugati ardeiul iute, si apoi taiteii...
Citeste continuareaPostat de giuliana
se spala si se curata bine scoicile ,se deschid si se pun intro tava peste scoici se presara ulei si pesmetul si o cescuta apa se dau la cuptor timp de 7-8 minute cand devine pesmetul maro...
Citeste continuareaPostat de mamaieelena
Se clateste mai intai crevetele cu putina apa si se tamponeaza cu hartie prosop . In tigaia speciala chinezeasca wok se pune uleiul si se adauga usturoiul curatat si taiat felii, cand usturoiul...
Citeste continuareaPostat de Sylvia
Preparare, intr-o tigaie mai adanca gen wok punem uleiul la incins si adaugam apoi ardeiul telina si usturoiul maruntite toate. Adaugam apoi scoicile spalate bine in prealabil in mai...
Citeste continuareaPostat de iulianatanase
Incalziti cuptorul la 180 grade.Faceti umplutura pentru sepii in acest fel: taiati grosolan cu cutitul alunele(sau semintele mixte ),taiati fin usturoiul,patrunjelul,fileti di ansoa,caperi,masline...
Citeste continuareaPostat de gusti
Caracatita mea avea maruntaiele scoase, la fel si osul (pentru cele cu maruntaie explica AICI Sylvia modul de curatare), asa ca am pus-o la fiert in "court-buillon" pentru 40-60 de...
Citeste continuareaPostat de PurpleM
Se pune orezul la fiert cca 15-20 de minute. Intre timp crevetii se lasa la decongelat cateva minute apoi se fierb 2-3 minute apoi se scurg. Se toaca marunt ceapa si usturoiul si se pun la calit...
Citeste continuareaPostat de Sylvia
Baietelul meu care acum are 4,5 ani mananca fructe de mare de la 2 ani , scoicile sunt marea lui preferinta culinara si consuma orice peste ii ofer , sotul este cel care a fost mai retincent dar...
Citeste continuareaPostat de Sylvia
Prepararea este simpla si usoara : in prealabil se prajeste painea pana se rumeneste putin, apoi se taie patrate potrivite ca marime, in jur de 3 cm pe...
Citeste continuareaPostat de Sylvia
Punem in prealabil legumele taiate cubulete in unt adaugam putina sare si le lasam la foc mic pret de cateva minute pana se inmoaie putin. Vine randul scoicilor sa se alature...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|