Mezel de casa

Jambon cu boia si usturoi fiert in zeama de varza acra

Postat de mihaelar63

Bucata de jambon se pune la fiert in zeama de varza acra indoita cu apa . Se aduga ardeiul iute , foia de dafin ,piperul si caciulia de usturoi taiata inpatru . Eu am fiert o...

Citeste continuarea

Muschiulet de porc afumat

Postat de sufletista

Bucata de carne o spalam bine si o portionam de lunga dupa preferinta. Intr-un vas incapator adaugam vinul, uleiul si condimente dupa gust, amestecam bine adaugam bucatile de carne si apa cat...

Citeste continuarea

Maios

Postat de dantes

Ficatul de porc se curata si se lasa in apa rece circa o ora.Gusa de porc trebuie sa fie cat mai grasa, se taie in bucati mari si se pune la fiert intr-o oala cat mai mare. Cand gusa este...

Citeste continuarea

Slanina fiarta in moare

Postat de sufletista

Slanina o taiem bucati potrivite, o presaram bine cu sare si o lasam 2-3 zile, intoarcem zilnic in cratita in care o asezam. Intr-o cratita adaugam bucatile de slanina (scuturata de surplusul...

Citeste continuarea

Toba

Postat de ancutsa

    Se pârlesc rasolul și căpățâna de porc, apoi se curăță și se spală. Rasolul se feliază. Se pun într-o oală cu capacitate de 10 litri, se acoperă...

Citeste continuarea

Parizer de casa

Postat de Criss

Carnea se pune intr-o oala si se toarna peste ea 1 l apa. Se adauga foile de dafin si se pune la fiert. Cu ajutorul unei palete, se aduna spuma. Eu am fiert-o cam 40 minute, pentru ca aveam carne...

Citeste continuarea

Slanina fiarta in moare cu piper si boia

Postat de MotanLaOale

Slanina se portioneaza si se pune intr-o cratita, presarata bine cu sare. Se tine in sare 4-5 zile si se intoarce zilnic. Se scoate din sare, se spala cu apa rece si se lasa la scurs. Eu...

Citeste continuarea

Piept de porc fiert in zeama de varza

Postat de Constelatialeu

Bucata de piept daca este inghetata, o lasam la dezghetat, apoi o asezam intr-o oala incapatoare ( 10 l), peste turnam zeama de varza, adaugam sare si boabele de piper si punem oala sa fiarba la...

Citeste continuarea

Rulada din carne tocata cu legume si cascaval

Postat de GeorgianaGrigorescu

Am amestecat carnea tocata cu condimentele, cele doua oua si 50 g cascaval ras. Am intins carnea tocata pe o bucata de hartie de copt. Peste carne am presarat legumele congelate si  50 g...

Citeste continuarea

Toba de casa

Postat de claudiaO

Capul de porc il curățăm, eventual mai parlim pe ici pe colo daca mai este nevoie. După ce il spălăm, punem la fiert cu apa rece, cat sa acopere de vreo palma.Tot aici punem si urechile...

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking