Mezel de casa

Pastrama de pui

Postat de momo121

Pieptul de pui il spalam, il stergem si il punem la marinat in amestecul de apa, sare, piper boabe, ienibahar si foile de dafin pentru 24 ore. Dupa acest timp, il scoatem, il spalam, il stergem...

Citeste continuarea

Slanina popricata cu usturoi verde

Postat de mihaelar63

Bucatile de slanina cu straturi de carne se taie in bucati potrivit de mari 10/10 cm . Se pun bucatile de slanina la fiert, in apa sarata cu pudra de usturoi, foaie de dafin si piper, timp...

Citeste continuarea

Rulada de carne

Postat de privatelaura

Carnea se taie cuburi potrivite, apoi se toacă la mașină/robot, de preferinta, de două ori. Se adaugă sare, piper, boia. Morcovul și ceapa se curăță, se spală și se toacă...

Citeste continuarea

Rulada de porc cu nuci si ardei

Postat de oanapl

Toci nucile si le prajesti intr-o tigaie teflonata. Ceapa si ardeiul le toci cubulete mici si le calesti intr-o lingura de ulei de masline. Amesteci intr-un castron nucile prajite cu ceapa si...

Citeste continuarea

Muschiulet de casa

Postat de Nadyne

  Din vin, apa si mirodenii, obtinem o marinada in care tinem muschiuletii minim o zi, la rece.   Apoi, transferam carnea intr-o tava in care am pus hartie de copt, adaugam marinada...

Citeste continuarea

Slanina fiarta cu boia si usturoi

Postat de MotanLaOale

Slanina se portioneaza si se pune intr-o cratita, presarata bine cu sare. Se tine in sare 4-5 zile si se intoarce zilnic. Se scoate din sare, se spala cu apa rece si se lasa la scurs. Se...

Citeste continuarea

Caltabosi /cartabosi de casa

Postat de mihaelar63

Pentru inceput, se curata bine maruntaiele de porc de zgarciuri. Se indeparteaza cu grija fierea [bila ] de pe ficat. Rinichii se despica in doua, se curata bine si se spala...

Citeste continuarea

Parizer de casa din piept de curcan

Postat de oanapl

Dai carnea prin masina de tocat. Pui ouale intr-un vas inalt si adaugi uleiul, grisul, usturoiul si condimentele si mixezi cu un mixer vertical. Adaugi carnea tocata si mixezi pana se...

Citeste continuarea

Muschiulet de porc facut in casa

Postat de violeta30

Mai intai, vom pregati carnea pe care o vom lasa vreo 3-4 zile la macerat, in mujdei de usturoi, condimente si sare. In fiecare zi, vom intoarce carnea pe toate partile, avand grija sa patrunda...

Citeste continuarea

Pastrama de porc

Postat de sufletista

Carnea (dupa ce am spalat-o si am sters-o cu un prosop), am sarat-o pe ambele parti, o dam la rece 30 min. Intr-un bol, se adaugam usturoiul pisat, restul de ingrediente si amestecam bine....

Citeste continuarea
Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking