Rosi umplute si sos picant

Postat de nadea68 in Mancaruri de legume
5 Sep 2013 | 2999 vizualizari
Rosi umplute si sos picant

Azi am facut o inspectie in congelator si am dat de o punga de preparat pentru umplut ardei. De cate ori imi ramane ceva in plus eu pastrez ca nu se stie...asa s-a intamplat si cu punguta asta...:)) ,cateva rosii si cina e gata..

Ingrediente

  • preparat pentru Ardei umpluti(vezi reteta Ardei umpluti)
  • 4 - 5 rosii
  • sare
  • piper
  • boia
  • suc de rosii un borcan
  • o ceapa
  • ulei
  • cubulet vegeta
  • smantana

Mod de preparare

Preparatul pentru ardei umpluti e facut din:orez,carne macinata,ceapa,sare,piper,marar.

Spalam rosiile si le scoatem miezul.Punem miezul intr-un castron.Rosiile le rasturnam sa se scurga un pic.Dupa ce le lasam un pic,le umplem cu preparatul de carne macinata.Se pun intr-o tigaie cu apa cat sa le acopere un sfert,sa pune capacul si se lasa la fiert pentru 30 minute.Am pus si un cubulet vegeta.

Intre-timp ne ocupam de sos.Miezul de rosii se amesteca cu suc de rosii,sare,piper,boia si se pune pe foc in ceapa calita.

Lasam sa fiarba incet pana se ingroasa.Cand e gata sa poate pune si niste verdeata.

Revenim la rosiile noastre...Dupa ce s-au fiert 30 minute,adaugam o lingura,doua de sos si le bagam la cuptor fara capac inca 15 min la 220° sa se rumeneasa.

Scoatem rosiile ,la mine o sa vedeti si un dovlecel asa pus de ,,umplutura'' si servim cu sosul iute si smantana.

Amestecul de gusturi e foarte bun!! 

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosi umplute si sos picant" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Rulouri de vinete cu ricotta si spanac

Postat de Oana

Rulouri de vinete cu ricotta si spanac

Vinetele se spala, se sterg si se taie pe lung, felii de 0.5 cm. Se sareaza si se lasa 15 minute. Se sterg apoi cu servet de hartie, se aseaza intr-o tava, pe hartie de copt si se coc la foc...

Citeste continuarea

Scovergi umplute cu praz

Postat de Ina

Scovergi umplute cu praz

Aluatul :  Frecam drojdia uscata cu zaharul , un praf de sare si o lingurita de apa calduta. Adaugam o lingura de faina si inca o cescuta cu apa calda si omogenizam. In vasul in care...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.09.2013, 22:23
bune
la 05.09.2013, 22:25
la 05.09.2013, 22:26
am mai servit la cineva rosii umplute in seara asta, tot aici pe bucataras.
Mai cer si de la tine o portie, poate ma indur sa-mi prepar si singura.... Arata tare bine, bravo!!
la 05.09.2013, 22:31
valclaudia pana te hotarasti..servestete de la mine
la 05.09.2013, 22:36
Cat de gustoase

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking