Supa cu caltabosi

Postat de ianculubita in Supe
13 Dec 2013 | 5699 vizualizari
Supa cu caltabosi

Va veti intreba poate,de ce asa???pentru ca atunci cand eram copil nu-mi placeau absolut de loc aceste preparate iar parintii mei au facut tot posibilul sa-mi placa iar daca sunteti curioase si incercati,poate-mi veti da dreptate;are un gust deosebit!

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • 1 ceapa
  • 200 g orez
  • 1ceasca ulei
  • sare
  • piper
  • mate crete

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt o calim in ulei,amestecam cu carnea tocata,condimentam cu sare,piper,putin cimbru,adaugam orezul,amestecam bine cu mana apoi tot cu mana umplem matele,adaugand si apa;dupa ce intestinul este plin cu carne si apa,legam cu ata alimentara apoi il punem la fiert intr-un vas cu apa si putina sare care clocoteste pe foc;lasam sa fiarba aproape 1h la foc mic,intepand din loc in loc cu o scobitoare;scoatem caltabosul pe o farfurie,il taiem in portii si-l servim in farfurie cu supa de la fiert

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu caltabosi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa crema de conopida si praz

Postat de Ela68

Supa crema de conopida si praz

1. Conopida se spala, se rup buchetelele, prazul se curata si se taie in bucati. De asemenea, morcovul si cartoful se curata si se taie in bucati mai mari. 2. Se toarna apa peste legume pana...

Citeste continuarea

Supa de legume

Postat de mirela0911

Supa de legume

Se spala carnea si se taie in cubulete. Se pune o craticioara cu apa la fiert. Cand clocoteste apa, se pune carnea si se lasa cca 1 minut la oparit. Se scoate carnea si se pune intr-o oala de 4...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.12.2013, 13:52
buuuuuuna
la 13.12.2013, 13:52
la 13.12.2013, 13:52
N-am auzit de asa ceva, dar interesant...
la 13.12.2013, 13:58
Nici eu n-am auzit pana acum
la 13.12.2013, 13:59
nici eu nu am auzit

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking