Supa cu caltabosi

Postat de ianculubita in Supe
13 Dec 2013 | 5679 vizualizari
Supa cu caltabosi

Va veti intreba poate,de ce asa???pentru ca atunci cand eram copil nu-mi placeau absolut de loc aceste preparate iar parintii mei au facut tot posibilul sa-mi placa iar daca sunteti curioase si incercati,poate-mi veti da dreptate;are un gust deosebit!

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc
  • 1 ceapa
  • 200 g orez
  • 1ceasca ulei
  • sare
  • piper
  • mate crete

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt o calim in ulei,amestecam cu carnea tocata,condimentam cu sare,piper,putin cimbru,adaugam orezul,amestecam bine cu mana apoi tot cu mana umplem matele,adaugand si apa;dupa ce intestinul este plin cu carne si apa,legam cu ata alimentara apoi il punem la fiert intr-un vas cu apa si putina sare care clocoteste pe foc;lasam sa fiarba aproape 1h la foc mic,intepand din loc in loc cu o scobitoare;scoatem caltabosul pe o farfurie,il taiem in portii si-l servim in farfurie cu supa de la fiert

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu caltabosi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa cu paste fainoase (inele)

Postat de Valclaudia

Supa cu paste fainoase (inele)

Curatam legumele si le spalam sub jet de apa rece. Punem apa cu uleiul in oala, la foc mediu. Morcovii ii taiem betigase, telina si pastanacul se taie bucati de marimea dorita. Ceapa...

Citeste continuarea

Supa crema din zarzavaturi

Postat de panacris

Supa crema din zarzavaturi

Zarzavaturile se curăță, apoi se taie grosier și se pun la fiert în  cca. 2000 ml apă rece, cca. 25 de minute la foc mediu, neacoperit. După ce s-au fiert, se asezonează de sare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.12.2013, 13:52
buuuuuuna
la 13.12.2013, 13:52
la 13.12.2013, 13:52
N-am auzit de asa ceva, dar interesant...
la 13.12.2013, 13:58
Nici eu n-am auzit pana acum
la 13.12.2013, 13:59
nici eu nu am auzit

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking